Δημήτρης Μενούνος: Φίλοι και συνεργάτες δεν μπορούν να πιστέψουν τον ξαφνικό χαμό του

Τα συγκινητικά μηνύματα για το θάνατο του.

[dfp_ads id=236982]

Νικημένος από τον καρκίνο έφυγε στα 47 του χρόνια ο Δημήτρης Μενούνος. Απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κούν» ο ηθοποιός είχε συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις στο Θέατρο Τέχνης αλλά και στο ελεύθερο θέατρο όπως: «Harvest 2010», «Το παιχνίδι της σφαγής», «Πέρσες», «Όνειρο Θερινής Νυκτός», «Κοίτα με», «Οι περιπέτειες του Βαρόνου Μινχάουζεν», «Η φωλιά του κούκου», «Άμλετ ο Β’», «Ο Έβδομος Σταθμός». Στον κινηματογράφο, τον είδαμε στη γαλλική ταινία «Μέρες και νύχτες» και στο «Straight story».

Ο Δημήτρης Μενούνος, έγινε γνωστός μέσα από της σειρές «Της αγάπης μαχαιριά», «Απαγορευμένη αγάπη» και «Ας πρόσεχες» καθώς και ως παρουσιαστής στο τηλεπαιχνίδι Wipe Out.

menounos1

Τελευταία του θεατρική εμφάνιση την περασμένη σεζόν στον Πλούτο του Αριστοφάνη στο θέατρο Τζένη Καρέζη με τον Κωνσταντίνο Καζάκο. Πριν από δύο χρόνια παντρεύτηκε στην Άνδρο την αγαπημένη του Σμαράγδα Θεοδότου.

Σοκαρισμένοι φίλοι και συνάδελφοι από τον ξαφνικό χαμό του εκφράζουν τη θλίψη τους μέσω των κοινωνικών δικτύων. Ανάμεσα τους και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος με τον οποίο παρουσίαζαν το Wipe Out.