Δημήτρης Λιγνάδης: Στην αντεπίθεση κατά πάντων μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια

Δημήτρης Λιγνάδης

Όσα παρουσιάστηκαν στα MEGA Γεγονότα με την Ράνια Τζίμα.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Ράνια Τζίμα παρουσιάστηκαν ολες οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση στην οποία πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Λιγνάδης. Μάλιστα, ο καλλιτέχνης φαίνεται πως είναι αποφασισμένος εξαντλήσει προσεχώς όλα τα ένδικα μέσα μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δικηγόρος του 25χρονου μηνυτή, Γιάννης Βλάχος κατέθεσε σήμερα στη 19η ανακρίτρια αίτημα να κατασχεθούν και να ερευνηθούν το κινητό και ο υπολογιστής του γνωστού καλλιτέχνη και να εξεταστούν μάρτυρες προς ενίσχυση των όσων έχει καταγγείλει ο εντολέας του.

Αύριο, Τετάρτη, ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη αναμένεται να καταθέσει τρεις νέες αναφορές εναντίον δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν την υπόθεση Λιγνάδη στον Άρειο Πάγο. «Η πρώτη θα είναι για τους εισαγγελείς που χειρίστηκαν στο στάδιο της προκαταρκτικής τις δύο καταγγελίες για βιασμό που αποδίδονται στον κ. Λιγνάδη. Η δεύτερη θα είναι κατά της ανακρίτριας, η οποία εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη» τόνισε, μέσα σε όλα, η δημοσιογράφος Άννα Κανδύλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Η τρίτη αναφορά θα είναι κατά των δικαστικών λειτουργών του συμβουλίου πλημμελειοδικών, των μελών του συμβουλίου πλημμελειοδικών οι οποίοι απέρριψαν την προσφυγή του κατά του εντάλματος σύλληψης» συμπλήρωσε το ρεπορτάζ του MEGA.