Δημήτρης Λιγνάδης: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για την 3η μήνυση – Μπαράζ ανακοινώσεων από τον Κούγια

Live News

Όσα παρουσιάστηκαν στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο...

Την ώρα που ο Δημήτρης Λιγνάδης περνάει το πρώτο του 24ωρο σε νέο θάλαμο στις φυλακές Τριπόλεως μαζί με άλλους κρατούμενους για σεξουαλικά εγκλήματα, σύμφωνα με το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η τρίτη μήνυση που έγινε σε βάρος ήρθε να προκαλέσει νέες αντιδράσεις.

Με τον μηνυτή να περιγράφει αναλυτικά τον τρόπο που έγινε η προσέγγισή του από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, να εξιστορεί πως τον έπεισε να πάει σπίτι του και τι ακριβώς συνέβη μέχρι όπως τονίζει να κακοποιηθεί σεξουαλικά και να υποστηρίζει ότι ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του εθνικού θεάτρου, υπερηφανευόταν για τις γνωριμίες του με πολιτικούς και τον απειλούσε για να μην τον καταγγείλει έγκαιρα…

Σύμφωνα με τη μήνυση, την τρίτη κατά σειρά σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη όλα άρχισαν το 2018 όταν ο μηνυτής ήταν ήδη ενήλικος. «Γνωρίστηκα με τον Δημήτρη Λιγνάδη σε πλατεία κοντά στο σπίτι του σκηνοθέτη στο Μεταξουργείο. Με κάλεσε σπίτι του και την πρώτη φορά δεν έγινε τίποτα. Με κάλεσε και δεύτερη φορά λίγες μέρες μετά. Εκεί μου προσέφερε ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ με αποτέλεσμα να χάσω τις αισθήσεις μου. Όταν συνήλθα κατάλαβα ότι είχα κακοποιηθεί σεξουαλικά.»

Ο καταγγέλλων υποστηρίζει ότι στο σπίτι του καλλιτέχνη ακολούθησε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο. Με τον Δημήτρη Λιγνάδη, όπως υποστηρίζει, να τον απειλεί και να του αποκαλύπτει τι θα έκανε σε περίπτωση που πήγαινε στην αστυνομία. «Ακολούθησε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο. Ο Δημήτρης Λιγνάδης μου είπε ότι αν τολμήσω να αποκαλύψω οτιδήποτε θα πει στην αστυνομία ότι επιχείρησα να τον κλέψω. Δηλαδή ότι θα έβρισκε μια απλή λύση για να μην προχωρήσω σε καταγγελία και αποκαλύψεις.»

Στην αντίπερα όχθη ο Αλέξης Κούγιας κάνει λόγο για μια φαρσοκωμωδία γεμάτη όπως λέει από χοντροκομμένα ψέματα, με στόχο να εξοντωθεί ηθικά και οικονομικά ο πελάτης του. «Επιτέλους, αυτή η φαρσοκωμωδία εις βάρος του εντολέα μου, κου Δημήτριο Λιγνάδη, πρέπει να τελειώνει. Πρώτη φορά στην καριέρα μου, αλλά είμαι βέβαιος και στην καριέρα όλων των γνωστών συναδέλφων μου, καταγγέλλονται βιασμοί όχι από τα ίδια τα θύματα στις αστυνομικές αρχές, όπου τους υποβάλλονται και οι κατάλληλες προανακριτικές ερωτήσεις, αλλά με μηνύσεις, τις οποίες επεξεργάζονται δικηγορικά γραφεία και τις καταθέτουν δικηγόροι.»

Οι δικαστικές Αρχές περιμένουν και τα πορίσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Αναφορικά στην καινούργια μήνυση,  έχει πάει στην ασφάλεια για να γίνει η προανάκριση όπου αναμένεται να κληθεί και ο μηνυτής αλλά και ο Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος μπορεί να ζητήσει και τη μεταγωγή του για να βρεθεί ενώπιον των αρχών να δώσει εξηγήσεις ή να δώσει τις εξηγήσεις του μέσω υπομνήματος.

Με αυτή τη μήνυση εφόσον είναι και αληθής φαίνεται ένας τρόπος δράσης συγκεκριμένος του Δημήτρη Λιγνάδη σε όλες τις περιπτώσεις και σε αυτήν τη μήνυση έχουμε τον καταγγέλλοντα να λέει για ψάρεμα σε πλατεία, για το σπίτι του όπου πήγε και εκεί με ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ προσπάθησε να τον αποδυναμώσει να μην έχει αντιστάσεις.Υπάρχει δηλαδή ένα μοτίβο.

Με αφορμή αυτήν τη έχουμε και μια σειρά ανακοινώσεων από τον κ. Κούγια, ο οποίος κάνει λόγο για παρανομίες εις βάρος του εντολέα του τις οποίες έχει εντοπίσει και για τις οποίες θα ενημερώσει με νέα αναφορά τον Άρειο Πάγο αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με συνέντευξη Τύπου που θα δώσει τις επόμενες ημέρες.