Δημήτρης Λιγνάδης: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως θα αθωωθεί» υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας

Όσα σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση Δημήτρης Λιγνάδης στο MEGA!

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Ράνια Τζίμα, το βράδυ της Πέμπτης, μίλησε εκ νέου για την υπόθεση Δημήτρης Λιγνάδης ο συνήγορος του, Αλέξης Κούγιας. Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε αναλυτικώς τόσο στο υπόμνημα της απολογίας του καλλιτέχνη όσο και σε όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το υπόμνημα με λεπτομέρειες και αδιάσιστα στοιχεία κατακρεμνίζει εντελώς την οποιαδήποτε αμφιβολία και για τις δύο πράξεις. Την πράξη του Αυγούστου του 2010 που από τις αρχές του μήνα υπάρχουν εισιτήρια, διαμονές σε ξενοδοχεία στην Αίγυπτο που αποδεικνύουν ότι είναι καταφανές ψέμα αυτό που ισχυρίζεται ο φερόμενος ως βιαστής. Επίσης, με την επιστροφή του από την Αίγυπτο, αναχώρησε αμέσως για πρόβες στην Επίδαυρο όπου έπαιζε τον Πλούτο και ήταν πρωταγωνιστής».

«Όσον αφορά στην πράξη του 2015 από φωτογραφίες, από μαρτυρίες δεκάδων ανθρώπων και αυτά τα κατέθεσε για τεσσερισήμισι ώρες ο κ. Λιγνάδης» πρόσθεσε ο γνωστός ποινικολόγος για την υπόθεση Δημήτρης Λιγνάδης. «Θα είναι άδικο μετά από όλον αυτόν τον ορυμαγδό και όταν έχετε μπροστά σας το υπόμνημα που αιτιολογεί, λέξη προς λέξη, στιγμή προς στιγμή, με αδιάσειστα στοιχεία ότι αυτό που λέει είναι αλήθεια δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο άνθρωπος αυτός θα αθωωθεί στο δικαστήριο».

Αναμένουμε όλες τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη…