Δημήτρης Κόκοτας: Η αδελφή του τραγουδιστή διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του

Δημήτρης Κόκοτας

"Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις κουταμάρες πραγματικά! Δεν ισχύει τίποτα απ' όλα αυτά!".

Ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσε στους φίλους και τους συγγενείς η είδηση πως ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Το ρεπορτάζ έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης (9/4), επικαλούμενο επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, και δημιούργησε αναστάτωση.

Η αδελφή του γνωστού τραγουδιστή, που παραμένει διασωληνωμένος για 14 ημέρα έπειτα από το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στις πρόβες του J2US, μίλησε το πρωινό της Τετάρτης (10/4) στο Happy Day, διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσα μεταφέρθηκαν στα media την προηγούμενη ημέρα.

«Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις κουταμάρες πραγματικά! Θα πρέπει να σέβεστε κάποιες φορές αυτούς που έχουν θέματα! Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά!», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλλη Κόκκοτα στη ρεπόρτερ Ευάννα Ζουμπούρογλου.

«Βγήκε το πρωί η κυρία Παγώνη και είπε ότι όλα πηγαίνουν καλύτερα. Εμείς αυτή την ενημέρωση έχουμε και είναι όλα καλά. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο», συμπληρώνει η αδελφή του 54χρονου τραγουδιστή στην εκπομπή του Alpha.

«Ναι, τα διαψεύδω όλα αυτά! Εγώ μιλάω με τους γιατρούς και με κανέναν άλλο! Είναι μια χαρά ο Δημήτρης Κόκοτας και όλα πάνε κάθε μέρα και καλύτερα!», κατέληξε εμφανώς ενοχλημένη στις νέες της δηλώσεις η Έλλη Κόκκοτα.