Δημήτρης Κόκοτας – H σύζυγός του για τις στιγμές αγωνίας που έζησε: «Νιώθω ότι δεν συμβαίνει σε εμάς»

Δημήτρης Κόκοτας

"Με πήραν τηλέφωνο και μου είπανε ότι έχει μία αδιαθεσία χωρίς πολλές λεπτομέρειες, ωστόσο το ένστικτο πάντα υπάρχει"

Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος υπέστη καρδιακή ανακοπή στα παρασκήνια του J2US και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η σύζυγός του, Κατερίνα, μίλησε στην Super Κατερίνα για την πορεία της υγείας του, αναφέροντας πως οι γιατροί της είπαν πως ο Δημήτρης Κόκοτας έχει πολύ δυνατό οργανισμό.

«Οι γιατροί μου λένε ότι έχει έναν πολύ γερό οργανισμό και ότι θα πάνε όλα καλά, αλλά ακόμα περιμένουμε. Δεν έχουμε ακόμα νέα. Είναι καθησυχαστικοί. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπανε ότι έχει μία αδιαθεσία χωρίς πολλές λεπτομέρειες, ωστόσο το ένστικτο πάντα υπάρχει. Έτρεξα. Νιώθω ότι δεν συμβαίνει σε εμάς. Πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο.

Δεν είχε τίποτα, κανένα πρόβλημα. Είχε κάνει γενικές εξετάσεις. Ο Δημήτρης είναι πάρα πολύ προσεκτικός, γυμνάζεται, δεν καπνίζει -ίσως λίγο παλιότερα- αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει. Για αυτό λιγότερο άγχος και πίεση. Να μην μας νοιάζει τι λένε και κάνουν οι άλλοι στη ζωή μας. Είναι πολύ μικρή η ζωή και ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του και δεν σχολιάζουμε κανέναν, ούτε αφήνουμε να μας αγγίξει. Θεωρώ ότι αυτά επηρεάζουν όλους μας. Ευτυχώς ήταν με κόσμο. Αν συνέβαινε όσο ήμασταν μαζί, δεν θα ήξερα πως να το αντιμετωπίσω» ανέφερε η σύζυγός του περιγράφοντας τις στιγμές αγωνίας που πέρασε.