Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Ας με βάλουν φυλακή επειδή έκανα σεξ σε δημόσιο χώρο»!

«Στο αμάξι, στο δρόμο και στη θάλασσα έχω κάνει. Κανένα από αυτά δεν είναι περίεργο».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δίνει συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο και οι απαντήσεις του για την πολύ προσωπική του ζωή αναμένεται να συζητηθούν…

Υπηρξε περίοδος που άλλαζες ερωτικές παρτενέρ κάθε βράδυ.
Είμαι περισσότερο του φλερτ παρά του σεξ. Για μένα είναι πιο σημαντικό να κάνω μια γυναίκα να με προσέξει, να την κυνηγήσω, να την κατακτήσω, παρά να τη ρίξω στο κρεβάτι μου. Τώρα που το σεξ έχει γίνει τόσο εύκολο, βρίσκω πιο συναρπαστικό το παιχνίδι της κατάκτησης.

Έχεις όμως τη φήμη ότι αλλάζεις τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. Μόνο φέτος, τρεις σχέσεις σου ήρθαν στη δημοσιότητα.
Ψάχνω την κατάλληλη γυναίκα, οπότε είμαι σε φάση αναζήτησης. Από τη στιγμή που δεν έχω οικογένεια και παιδιά και δεν πρόσβαλα τις γυναίκες που ήταν δίπλα μου, δεν ενοχλώ κανέναν.

Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που σου έχει ζητήσει γυναίκα στο κρεβάτι;
Δεν είναι τόσο σημαντικό αν θα μου ζητήσει να με δέσει ή να την δέσω ή να κάνουμε σεξ σε ένα περίεργο μέρος. Το βασικό για να πετύχει μια ερωτική πράξη είναι να υπάρχει χημεία.

Ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχεις κάνει έρωτα;
Στο αμάξι, στο δρόμο και στη θάλασσα έχω κάνει. Κανένα από αυτά δεν είναι περίεργο.

Δε φοβήθηκες μήπως σε πιάσουν;
Ειλικρινά, δεν με ενδιαφέρει αν με πιάσουν. Τι έκανα; Έγκλημα; Αν θέλουν να με βάλουν φυλακή επειδή έκανα σεξ σε δημόσιο χώρο με την κοπέλα μου, ας με συλλάβουν. Έτσι κι αλλιώς, όπως το πάνε, θα μας φορολογήσουν και το σεξ.