Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Έχω δώσει το ποινικό μητρώο μου, δεν έχω κατηγορηθεί για τίποτα ποτέ»

Δήμητρα Πισπιρίγκου

"Λένε ότι έχω κατηγορηθεί για κάποια σεξουαλική παρενόχληση. Ας έρθει κάποιος μπροστά μου να μου πει ναι έχεις κατηγορηθεί. Είναι για γέλια" δήλωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου παραχώρησε δηλώσεις στο δελτίο ειδήσεων του Alpha. Όπως ανέφερε, είναι στη διάθεση των Αρχών για να καταθέσει καθώς ήταν παρούσα στο θάνατο της Ίριδας.

«Επειδή βρήκα ένα παιδί νεκρό, είμαι συνεργός; Οι γιατροί που βρήκαν και την Μαλένα και την Τζωρτζίνα δεν είναι; Η Ρούλα δεν ασχολείται με τίποτα άλλο από το να βρεθεί η αλήθεια για την κεταμίνη… Έμαθα μετά από τη σύλληψη για την ύπαρξη της κεταμίνης… Η Ρούλα δεν πρόλαβε να μου πει, ξύπνησα όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί. Κάποιο λάθος έχει κι όχι από δόλο.»

|Πιστεύω ότι εκεί που είναι η Ρούλα, είναι καθαρά για την κοινή γνώμη… Τρώει όσο θέλει, δεν κάνει απεργία πείνας που λένε… Λένε ότι έχω κατηγορηθεί για κάποια σεξουαλική παρενόχληση. Ας έρθει κάποιος μπροστά μου να μου πει ναι έχεις κατηγορηθεί. Είναι για γέλια. Έχω δώσει το ποινικό μητρώο μου κι είναι καθαρό. Δεν έχω κατηγορηθεί για τίποτα ποτέ» ανέφερε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.