Διήμερο Europa League στον ΑΝΤ1

Ένα διήμερο δράσης Europa League στον ΑΝΤ1 ξεκινά με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής.

Η αρχή την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, ζωντανά στις 22:05, από το Λονδίνο και τη μάχη του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ. Στο Ουάιτ Χαρτ Λέιν, ο Δικέφαλος, πρώτος στη βαθμολογία, κυνηγά την έκπληξη, με το «τρίποντο», που θα του δώσει το εισιτήριο της πρόκρισης στους 32 του Θεσμού, απέναντι στο μεγάλο φαβορί του Ομίλου.
Περιγραφή: Τάσος Κολλιντζάς
Ρεπορτάζ: Γιώργος Μπούζος

Η συνέχεια την Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου, στις 20:00 από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται την Άντερλεχτ. Ο Δικέφαλος, χωρίς πλέον πιθανότητες πρόκρισης, θέλει το «τρίποντο» για το γόητρο, αλλά και για τα χρήματα, που δίνει η ΟΥΕΦΑ στη νίκη, κόντρα στους Βέλγους, που ήδη βρίσκονται στην επόμενη φάση του θεσμού.
Περιγραφή: Μιχάλης Τσώχος
Ρεπορτάζ: Αποστόλης Νταλούκας

Η βραδιά κλείνει στις 00.05, με το «Europa League Live», όπου ο Ιάκωβος Φιλιππούσης θα μεταφέρει τον απόηχο των δύο αναμετρήσεων των Ελληνικών Ομάδων. Ακόμη, εκτεταμένα ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από τα παιχνίδια των αντιπάλων τους, αλλά και ανάλυση της εξέλιξης της μάχης για την πρόκριση. Επίσης, όλα τα γκολ και η δράση του διημέρου, σε όλους τους Ομίλους, αλλά και οι Ομάδες που σφραγίζουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.