Διέγραψαν τα βιντεοκλίπ του Bieber από το Youtube!

Διαβάστε λεπτομέρειες

Ο «εχθρός» βρήκε τρόπο να διαγράψει από το Youtube κάθε ένα από τα επίσημα βιντεοκλιπ του τραγουδιστή. Έναν τρόπο που ακούγεται πολύ απλός μάλιστα!

Ένας χρήστης του Youtube με το όνομα iLCreation υπέβαλε ότι διαθέτει τα δικαιώματα όλων των βίντεο του Bieber. Ανάμεσα σε αυτά και το «Baby» τραγούδι που έχουν δει πάνω από 600 εκατομμύρια χρήστες.

Η πολιτική του YouTube «υπαγορεύει» να δρα άμεσα στα δικαιώματα απομακρύνοντας τα βίντεο και έπειτα να επιλύει τα θέματα. Έτσι απλώς «έβγαλαν» όλα του τα βίντεοκλιπ.

Η «iLCreation» προσπάθησε να κάνει ο ίδιο και με βίντεοκλιπ της Lady Gaga, όμως το κατάφερε μόνο με μερικά από αυτά.

Εκπρόσωπος της VEVO που διανέμει μουσικά βίντεοκλιπ τριών από τις τέσσερις μεγαλύτερες μουσικές εταιρείες, της Universal, της Sony και της EMI δήλωσαν πως κάποιος επιδιώκει ψευδή δικαιώματα των τραγουδιών του Justin Bieber και της Lady Gaga και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το Youtube να μπλοκάρει όλα τα βίντεο, ενώ βρίσκονταν  σε επικοινωνία με το Youtube για να επιλυθεί το πρόβλημα το οποίο και έγινε μερικές ώρες αργότερα. Στο εν λόγω site όμως για μερικές ώρες μπορούσες να βρεις μόνο ντουέτα του τραγουδιστή και «απομιμήσεις» του.