Διαζύγιο βόμβα! Χωρίζουν ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού!

Το ανακοίνωσαν οι ίδιοι μέσα από το site τους - Διαβάστε τι γράφουν

Σαν βόμβα έσκασε μερικά λεπτά μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου η είδηση ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού δεν είναι πλέον ζευγάρι. Η είδηση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα που διατηρούν ο Πέτρος και η Τζένη, με τίτλο: Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν είμαστε πια ζευγάρι»

Το κείμενο αναφέρει τα εξής: 

«Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι.

Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ' όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας.

Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια.

Τζένη Μπαλατσινού, Πέτρος Κωστόπουλος»