Διάσημος ηθοποιός έπεσε θύμα τοκογλύφων

Διαβάστε περισσότερα

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα “Εspresso” πρόκειται για “μεγάλο όνομα” του χώρου, με δεκάδες εμφανίσεις σε σίριαλ και θέατρα και υψηλό κασέ.

Κάποια στιγμή χρειάστηκε άμεσα χρήματα και έκανε το λάθος να τα αναζητήσει σε … αγγελία σε εφημερίδα. Σε μια από τις γνωστές αγγελίες που υπόσχονται γρήγορα και άμεσα χρήματα και που συνήθως οδηγούν σε τοκογλύφους…

Ο ηθοποιός είχε ήδη προσπαθήσει να βγάλει χρήματα από την πιστωτική του, όμως δεν μπορούσε γιατί είχε αμελήσει να πληρώσει κάποιες δόσεις.

Ο άνθρωπος που απάντησε στο τηλέφωνο ζήτησε από τον ηθοποιό την κάρτα και το ΑΦΜ και υποσχέθηκε ότι θα την “ξεμπλοκάρει” αλλά και ότι θα του δώσει και τα 10.000 ευρώ που είχε ανάγκη.

Πράγματι το ραντεβού κλείστηκε και ο ηθοποιός παρέδωσε την κάρτα στον τοκογλύφο χωρίς να υποψιαστεί το παραμικρό. Δυο μέρες μετά ο άνθρωπος εμφανίστηκε με 10.000 ευρώ στο χέρι και την κάρτα.

Όλα έμοιαζαν κανονικά. Ο ηθοποιός δεν υποψιάστηκε το παραμικρό. Λίγο μετά επέστρεψε και το ποσό στον άνθρωπο που του είχε δανείσει τα 10.000 ευρώ.

Πίστεψε ότι είχε τελειώσει… Λάθος. Στο τέλος του μήνα ήρθε το ειδοποιητήριο από την τράπεζα. Έντρομος είδε ότι η κάρτα του είχε χρεωθεί με 30.000 (!). Τα 10.000 ευρώ που του δάνεισαν, αλλά και άλλα 20.000 ευρώ με τα οποία οι άγνωστοι είχαν αγοράσει ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές για να τις πουλήσουν στη “μαύρη αγορά”!

Έτσι ο ηθοποιός εκτός απ' τον τόκο για τα 10.000 που πλήρωσε βρέθηκε να ξεχρεώνει και άλλα 20.000 στην τράπεζα για είδη που ποτέ δεν αγόρασε!