Διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός δήλωσε: » Με πέρασαν από δικαστήριο και δόθηκε εντολή να απελαθώ.»

" Μου στοίχισε γιατί δεν ήθελα να γυρίσω"

Για τις δύσκολες μέρες που πέρασε στην Αμερική, μίλησε η Μαρία Κορινθίου στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στην θεατρική παράσταση, «Η Παναγία των Παρισίων»

 Είπατε ότι παλέψατε μόνη σας, 18 χρονών, στην Αμερική, Ήταν μάθημα ζωής εκείνη η περίοδος για σας;

Πολύ μεγάλο μάθημα. Ήταν μεγάλη εμπειρία. Μου έδωσε υπερβολικά πολλά πράγματα. Με έμαθε να μάχομαι, να αγωνίζομαι για αυτό που πιστεύω, να παλεύω και να μην εγκαταλείπω τα όνειρα μου. Να κοιτώ το δρόμο μου, χωρίς να ασχολούμαι με το τι κάνει ο καθένας. Να έχω στόχο και να προσπαθώ να εκπληρώσω , όσα εμπόδια κι αν βρω μπροστά μου. Αυτό σου δίνει η Αμερική. Εμένα με σκληραγώγησε, γιατί είναι δύσκολη χώρα. Αυτά που κέρδισα εκεί ήταν η βάση για να μπορέσω, ερχόμενη εδώ, να αντιμετωπίσω τις καταστάσεις.

Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που βιώσατε στην Αμερική;

Ο πόνος, ή θλίψη που ένιωσα στην Αμερική ήταν εφόδια μου και με έφεραν εδώ. Μπορεί να πονούσα, να ένιωθα μεγάλη μοναξιά, αλλά με πείσμωσαν ώστε να κάνω αυτό που ήθελα. Αυτό που μου στοίχισε ήταν ότι αναγκάστηκα να γυρίσω εδώ. Είχαν λήξει τα χαρτιά μου, με πέρασαν από δικαστήριο και δόθηκε εντολή να απελαθώ. Αυτό μου, στοίχισε, όχι για την όλη διαδικασία, αλλά γιατί δεν ήθελα να γυρίσω. Μου άρεσε που πάλευα. Ήμουν ατρόμητη!

Είναι σοκαριστικό , ωστόσο, το ότι σας απέλασαν από τη χώρα που ζούσατε.

Ήμουν παιδί, 23 χρονών. Σπούδαζα εκεί. Δεν πήγα υπό περίεργες συνθήκες, οπότε και η αντιμετώπιση τους δεν ήταν άσχημη. Βάσει του νόμου έπρεπε να φύγω. Η αλήθεια είναι ότι πέρασα από δικαστήριο, μου πήραν αποτυπώματα, αλλά δεν φοβήθηκα. Μου στοίχισε, πάντως, ότι έπρεπε να φύγω,

Μιλάτε για δικαστήρια και αποτυπώματα. Αναγκαστήκατε να μπείτε έστω και για μισή ώρα στο κρατητήριο;

Όχι. Στο κρατητήριο όχι, αλλά ουσιαστικά, με βάση τα χαρτιά που υπέγραψα, επρόκειτο για σύλληψη.

Διαβάστε ακόμα

Πασίγνωστη παρουσιάστρια έκανε για 7 χρόνια ψυχοθεραπεία!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός κυκλοφορούσε topless στη βεράντα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Ρόδο!

Σ. Χρηστίδου – Μ. Κορινθίου: Οι καλοκαιρινές αποδράσεις συνεχίζονται!

Σ. Χρηστίδου – Μ. Κορινθίου: Οι καλοκαιρινές αποδράσεις συνεχίζονται!