Διάσημες Ελληνίδες έκαναν πρόβα νυφικού: Tους πάει και αναμένουμε τους γάμους τους!

Η κάθε γυναίκα ονειρεύεται μία από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής της που είναι ο γάμος της...

Άλλες σκέφτονται από μικρές τον εαυτό τους με τούλια και μακριά πέπλα, άλλες αποκτούν αυτό το όνειρο στην πορεία της ζωής τους και άλλες απλά το απολαμβάνουν όταν τους έρχεται. Για καθεμιά είναι σίγουρα όμως μία αξέχαστη στιγμή και φροντίζουν να τα ετοιμάσουν όλα έτσι ώστε να είναι… παραμυθένια!

Σαν όλες τις απλές γυναίκες σκέφτονται και οι αγαπημένες μας star, με την μόνη διαφορά ότι για εκείνες αυτές οι στιγμές είναι δημόσιες και αφορούν περισσότερο κόσμο. Ακόμα και ανθρώπους που δεν τις γνωρίζουν προσωπικά! Μάλιστα, πολλές επώνυμες Ελληνίδες έχουν κάνει ήδη πρόβα νυφικού χωρίς απαραίτητα να σχεδιάζουν άμεσα το γάμο τους αλλά εμείς θέλουμε οπωσδήποτε να τις δούμε παντρεμένες. Γιατί; Γιατί το νυφικό τους πάει πολύ!

Η Νάντια Μπουλέ, σε ρόλο μοντέλου, φόρεσε μερικά υπέροχα νυφικά για το περιοδικό «Πρόταση γάμου» της Κρήτης. Πώς ένιωσε φορώντας τα; «Είναι περίεργη η αίσθηση του να φοράς νυφικό. Σκέφτεσαι πόσες γυναίκες θα το φορέσουν όχι για μια φωτογράφιση, όπως εγώ, αλλά για μια σημαντική ημέρα της ζωής τους” δήλωσε η παρουσιάστρια.

«Δεν έχω μπει στην διαδικασία να σκεφτώ την δική μου πρόβα νυφικού. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα προκύπτουν την περίοδο που ετοιμάζεσαι να παντρευτείς. Όταν είσαι στη φάση της προετοιμασίας ενός γάμου και όχι νωρίτερα. Δεν γνωρίζω πολλές γυναίκες που μεγαλώνοντας έκαναν τέτοιες σκέψεις”, συνέχισε η Νάντια.

Μπορεί η ίδια να μην έχει μπει στη διαδικασία να σκέφτεται σοβαρά το να παντρευτεί αλλά εμάς μας αρέσει με νυφικό! Πολλοί πίστεψαν πως ίσως η παρουσιάστρια έκανε το μεγάλο βήμα στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά τελικά οι δυο τους, ύστερα από πολλά σκαμπανεβάσματα, χώρισαν. ϊσως η επόμενη σοβαρή σχέση της Νάντιας να είναι και η τυχερή!

Μια διαφορετική πρόβα νυφικού έκανε και η Αμαρυλλίς για το περιοδικό «InStyle». Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε ντυμένη νύφη και μίλησε για το γάμο και την οικογένεια. “Δεν με έχω φανταστεί καν με νυφικό. Δεν έχω κοιτάξει ποτέ βιτρίνα με νυφικά στην ζωή μου. Η πρώτη φορά που είχα οποιαδήποτε σχετική επαφή ήταν τώρα. Πραγματική πρόβα νυφικού!”, δήλωσε η Αμαρυλλίς.

Με τον σύντροφό της με τον οποίο είναι μαζί 10 χρόνια και είναι ακόμη ερωτευμένη. Όσον αφορά όμως το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και το αν κάνει σχέδια γάμου, η ίδια απάντησε: “Κάνουμε όνειρα για το μέλλον. Το έχουμε συζητήσει και κάποια στιγμή θα έλθει, αλλά είναι και θέμα προγραμματισμού. Χρειάζεται μια προετοιμασία ο γάμος για την οποία πρέπει να βρεθεί χρόνος. Είναι πάντως κάτι που θέλουμε και οι δύο”.

Πιο αποφασισμένη η τραγουδίστρια παρόλο που ποτέ δεν είχε φανταστεί τον εαυτό της με νυφικό. Εμάς πάντως μας αρέσει και της ευχόμαστε να γίνει σύντομα!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο TLIFE