Δέσποινα Βανδή: «Το πως είμαι στην προσωπική μου ζωή, λίγοι το γνωρίζουν»

Διαβάστε όσα είπε στη συνέντευξή της η Δέσποιαν Βανδή.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «L’ OFFICIEL» η Δέσποινα Βανδή ανέφερε ότι φέτος διαφοροποίησε το πρόγραμμα, θέλοντας να το κάνει πιο λιτό και προσιτό για τον κόσμο και χαμήλωσε τις τιμές στο κέντρο, αφού δεν έκανε μεγάλες παραγωγές. Στόχος της, να διασκεδάζουν όλοι, χωρίς το άγχος του τι θα υπήρχε περίπτωση να στερηθούν τις επόμενες μέρες.
 
Όπως δήλωσε η ίδια «Στόχος είναι στο τέλος να γίνουμε όλοι μια παρέα, ένα πάρτι που πέτυχε. Δεν σκέφτομαι ότι αν δεν πάει καλά αυτή η δουλειά θα ψαχτώ για κάτι άλλο.Έχω ανάγκη την επαφή με τον κόσμο, μου λείπει.»

Αναφέρθηκε στην κρίση, λέγοντας ότι οι άνθρωποι αλλάζουν φιλοσοφία ζωής, εκτιμώντας και δίνοντας περισσότερη αξία σε απλά καθημερινά πράγματα. «Η ευτυχία βρίσκεται στα μικρά πράγματα: να βρεθείς ένα βράδυ με φίλους, να πας μια βόλτα μετά τη βροχή για να μπει η μυρωδιά της φύσης μέσα σου… Δεν είναι το τέλειο αυτοκίνητο ή το σούπερ σπίτι.»

Ακόμη, παραδέχτηκε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να εμφανίζεται στο ίδιο μαγαζί, μαζί με άλλα μεγάλα ονόματα. Έκανε σαφές, όμως, ότι πρέπει κάποιοι που την έχουν δει κάπως… να «ρίξουν το Εγώ τους » για να επιτευχθεί αυτό και να μην τσακώνονται για μικροπράγματα, όπως το πιο όνομα θα γραφτεί πρώτο στη μαρκίζα.  

Όσον αφορά την εικόνα που βγάζει στους άλλους, η ίδια εξομολογήθηκε πως δεν θέλει να είναι αιχμάλωτη σ’ αυτήν. «Όταν ασχολείσαι μόνο με τη δουλειά σου και όλοι και όλα συνδέονται μ’ αυτήν επειδή πρέπει να είσαι πρώτη, βρίσκεσαι σε ένα μονόδρομο και πιθανόν να οδηγηθείς στο λάθος. Γίνεσαι αιχμάλωτη της εικόνας σου. Εγώ τα έχω διαχωρίσει αυτά: άλλο είναι εκείνο που με συνοδεύει ως Βανδή κι άλλο αυτό που με χαρακτηρίζει ως Δέσποινα. Άλλωστε το πως είμαι στην πραγματική ζωή μου, λίγοι το γνωρίζουν», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για το θέμα της ζήλιας, η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε το εξής: «Παλιότερα, τα πρώτα χρόνια της σχέσης ένιωθα ζήλια λόγω ανασφάλειας. Μου έλεγε ο Ντέμης ότι ήθελε να βγει έξω με φίλους του κι εγώ αναρωτιώμουν γιατί δεν με θέλει μαζί του… Όταν όμως, κάνεις οικογένεια και παιδιά, βιώνεις τη μεγαλύτερη επιβεβαίωση, καθώς ο άλλος επιλέγει να περάσει τη ζωή του μαζί σου».

Διαβάστε περισσότερα στο Tlife