Δέσποινα Καμπούρη για τον καβγά με την Παπαβασιλείου: «Λυπάμαι που κατέληξα να συμμετάσχω σε ένα τέτοιο συμβάν»

«Δεν θα μπορούσε κανείς να μου επιβάλει να κάνω παρέα με έναν άνθρωπο...»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Reallife και στην Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε ο παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη και αναφέρθηκε στον πρόσφατο καβγά της με την Έλενα Παπαβασιλείου, αλλά και το πως ορίζει εκείνη τη φιλία…

Το περιστατικό ανάμεσα σε εσένα και την Έλενα Παπαβασιλείου συζητήθηκε αρκετά…
Λυπάμαι που κατέληξα να συμμετάσχω σε ένα τέτοιο συμβάν του οποίου την εξέλιξη δεν μπορούσα να προβλέψω. Όμως όταν κάνεις τηλεόραση, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να αντιδράσει κάποιος. Το σημαντικό όμως, είναι ότι οι τηλεθεατές μπορούν να καταλάβουν πολλά περισσότερα από όσα νομίζουμε εμείς και οφείλουμε να τους σεβόμαστε. Αυτοί δεν φταίνε σε τίποτα.

Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις σας;
Οι απολύτως απαραίτητες, προκειμένου να συνεργαζόμαστε για το καλό της εκπομπής. Αυτό υπερέχει όλων αυτή τη στιγμή. Είμαστε επαγγελματίες και οφείλουμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Και απέναντι στον εαυτό μας αλλά και απέναντι στο κανάλι.

Λένε ότι «όταν περνάς με κάποιον πολλές ώρες, επιβάλλεται να κάνετε παρέα». Συμφωνείς;
Δεν θα μπορούσε κανείς να μου επιβάλει να κάνω παρέα με έναν άνθρωπο. Η φιλία συμβαίνει τελείως φυσικά και θέλει χρόνο. Δεν εκβιάζεται, ούτε επιβάλλεται. Στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Είμαστε τέσσερις διαφορετικές γυναίκες με κοινά στοιχεία και καθώς περνάει ο χρόνος, γνωριζόμαστε καλύτερα και εξελίσσεται μια σχέση πολύ ομαλά. Έχω τη φιλία στο μυαλό μου πολύ ψηλά. Δεν μπορώ, δηλαδή, να πω για έναν άνθρωπο που τον γνωρίζω έναν μήνα ότι ξαφνικά είναι κολλητός μου και περνάμε τέλεια. Οι φίλοι μου είναι συγκεκριμένοι, δοκιμασμένοι στον χρόνο και δεν έχω νιώσει ποτέ την ανάγκη να βγαίνω μαζί τους κάθε ημέρα για να έχουμε μια ωραία σχέση. Υπάρχουν φίλοι μου που τυχαίνει να τους δω μια φορά το δίμηνο, να μην βρισκόμαστε καθημερινά λόγω υποχρεώσεων, αλλά όταν βρεθούμε να είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε.