Δεν μου έχει πει ποτέ κανείς «Έλα να κάνουμε σεξ για να πάρεις ρόλο»

Γνωστός ζεν πρεμιέ αποκαλύπτει...

Ο δημοφιλής και γοητευτικός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» για το αν συνάντησε δυσκολίες στο ξεκίνημά του, αν ανήκει σε συγκεκριμένη «παρέα» ηθοποιών, πως αντιδρά στο φλερτ των ανδρών και σε ποιους χρωστάει ένα «ευχαριστώ».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης λέει για το πως ξεκίνησε και αν τα πράγματα του ήρθαν εύκολα: «Δεν ξεκίνησα με το σκεπτικό να γίνω πασίγνωστος, αλλά με τη θέληση να καταπιαστώ με κάτι που θα μου άρεσε και από το οποίο θα έβγαζα χρήματα για να ζω. Τα πράγματα μου ήρθαν εύκολα και γρήγορα. Ξεκίνησα να δουλεύω τον πρώτο χρόνο που ήρθα από το Μεσολόγγι στην Αθήνα. Η μία δουλειά έφερε την άλλη, αλυσιδωτά.

Ανήκει σε μια συγκεκριμένη παρέα ηθοποιών;

Δεν θα το έλεγα κλίκα. Το να συνεργάζεσαι συνέχεια με τα ίδια άτομα και μάλιστα επιτυχημένα, είναι μεγάλη τιμή και χαρά. Επίσης, είναι μια ανταπόδοση της τιμής που σου έκαναν. Δεν σε παίρνει κανένας σε μια δουλειά για την ψυχή της μάνας σου. Για να σε πάρει, σημαίνει ότι του βγάζεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τον πλησίασε κάποιος για να του προσφέρει δουλειά με …ανταλλάγματα;

Έχω ακούσει για συναδέλφους αρκετά πράγματα, αλλά δεν έχω δει τίποτα. Στη δική μου περίπτωση, δεν μου έχει πει κανείς «έλα να κάνουμε σεξ για να πάρεις ρόλο».

Κομπλάρει στο φλερτ ανδρών;

Στην αρχή κόμπλαρα. Έχω αλλάξει τη νοοτροπία του χωριού, που είχα πριν κατέβω στην Αθήνα, όσον αφορά αυτό το θέμα. Μετά καταλαβαίνεις το σκεπτικό ενός αγοριού που γουστάρει αγόρια. Κολακεύεσαι και από αυτό, αλλά μέχρι ενός σημείου. Βέβαια, δεν με έχει ενοχλήσει κανείς τόσο ώστε να φρικάρω. Ήμουν πάντα straight και το μυαλό μου straight λειτουργεί.

Σε ποιους χρωστάει ευχαριστώ;

Είναι αρκετοί. Είναι ο Ρέππας και ο Παπαθανασίου, ο Νίκος Περάκης, ο Μανούσος Μανουσάκης, ο Βασίλης Θωμόπουλος, που κάναμε μαζί τη σειρά «Η πολυκατοικία»…

Πηγή: ΕΓΩ
Πάνος Γιαννακόπουλος

Διαβάστε ακόμα:

Λιάγκας στον Τσιμιτσέλη: «Δεν έπαιρνες μικρός τα κραγιόν της μαμάς σου»;

Ο Τσιμιτσέλης ξέρει από καλό ψάρι

Το έβαλε απ’το…σπίτι του – Απίστευτο γκολ του τερματοφύλακα Χάουαρντ(VIDEO)