«Δεν έχω θέμα να με πουν όπως εσείς το λέτε σήμερα… gay»!

«Εμένα ο πατέρας μου, μου είχε δώσει μία συμβουλή και την κρατάω μέχρι σήμερα. Μου είχε πει: "παιδί μου, μη γίνεις ποτέ αδερφή και μην πάρεις ποτέ ναρκωτικά".

Στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη μίλησε ο Τριαντάφυλλος και οι απαντήσεις του για το αν είναι ομοφοβικός, αν φοβάται μήπως τον πουν gay και πως θα αντιδρούσε αν ήταν το παιδί του gay, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Φοβάται αν τον πουν gay;

«Όχι, αγορίνα μου, εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα! Ο κόσμος με ξέρει χρόνια, ξέρει πολύ καλά ποιος είμαι και δεν με νοιάζει καθόλου. Είμαι ένας άνθρωπος της σημερινής κοινωνίας, πολύ open και δεν με αγγίζουν ούτε με πληγώνουν τα σχόλια του καθενός. Οπότε δεν έχω θέμα να με πουν -όπως εσείς το λέτε σήμερα- gay».

Είναι ομοφοβικός; 

«Ίσα ίσα έχω πάρα πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους, κάνουμε παρέα, γελάμε, τους θαυμάζω γιατί είναι έξυπνοι, ταλαντούχοι, είναι μια χαρά παιδιά. Κοίτα, Αλέξανδρε, εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με τους gay, τώρα γιατί τα λένε αυτά δεν ξέρω… Εμένα ο πατέρας μου, μου είχε δώσει μία συμβουλή και την κρατάω μέχρι σήμερα. Μου είχε πει: «παιδί μου, μη γίνεις ποτέ αδερφή και μην πάρεις ποτέ ναρκωτικά». Δεν δοκίμασα τίποτα από τα δύο, ούτε ομοφυλόφιλος έγινα, ούτε χρήστης ναρκωτικών. Από την άλλη, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνω στην άκρη αυτούς τους ανθρώπους ή να μην τους δεχτώ. Μια χαρά τους δέχομαι»!

Αν το παιδί του, τού ανακοίνωνε ότι είναι gay… 

«Δεν θα με χαροποιούσε αυτό, αλλά από την άλλη θα συνέχιζα να το αγαπάω. Παιδί μου θα ήταν πάλι. Θα του έλεγα ‘δεν πειράζει, παιδί μου, διάλεξε ό,τι εσύ θες κι εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σου και θα σε στηρίζω και θα σε αγαπάω!’. Έτσι είναι, το τι κάνει ο καθένας στο κρεβατάκι του είναι δικός του λογαριασμός και δεν μας αφορά.», εξομολογήθηκε!