Δεν αποτεφρώθηκε, τάφηκε την Παρασκευή νωρίς το πρωί η σορός του Βέγγου

Διαβάστε τι λέει η οικογένεια του Θανάση και το θρίλερ που παίχτηκε.

Σύμφωνα με την οικογένειά του, ο καλός μας άνθρωπος τάφηκε την Παρασκευή νωρίς το πρωί σε σημείο που δεν ανακοινώνεται, εκτός Αθηνών. Ενδεχομένως, οι πληροφορίες περί αποτέφρωσης να κυκλοφόρισαν σκόπιμα, προκειμένου να αποφευχθεί το κυνήγι των ΜΜΕ που εύλογα ενδιαφέρονταν για το που θα ήταν η τελευταία του κατοικία.

Οι οικείοι του θεωρούν ότι, με δεδομένο πως στη νεκρώσιμο ακολουθία χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος, θα θεωρείτο προσβλητικό προς το πρόσωπό του να μην ακολουθηθεί η ορθόδοξη οδός. Είναι γεγονός ότι μέχρι χθες το απόγευμα στις επτά, το φέρετρο παρέμενε στο ψυγείο του Α΄ Νεκροταφείου. Εκείνη την ώρα πήραν τη σορό και αυτό δημιούργησε τη σύγχυση, αφού αυτή η πρακτική ακολουθείται σε περίπτωση αποτέφρωσης.

Εξάλλου, ο ίδιος ο Θανάσης Βέγγος σε ιδιωτικές συζητήσεις, σε ανύποπτο χρόνο δεν απέκλειε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Το μυστήριο είχε ξεκινήσει από την ίδια μέρα της κηδείας. Η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού τήρησε σιγή ιχθύος για το θέμα, καθώς επιθυμούσε η ταφή του δικού τους ανθρώπου να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με την παρουσία ελάχιστων προσώπων. Οι πιθανοί τόποι ταφής ήταν το Α΄ νεκροταφείο, το κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής και το κοιμητήριο του Άσσου Κορινθίας.