Δείτε το κινηματογραφικό τρέιλερ του αμερικάνικου NBC για τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Για πρώτη φορά θα μεταδοθούν στο internet όλα τα αθλήματα!

Κάθε μετάλλιο, κάθε στιγμή, κάθε πανηγυρισμός ή κλάμα, όλα θα καλυφθούν από κοντά από την υπερσύγχρονη τεχνολογία του NBC...

Χρησιμοποιώντας ως πρωταγωνιστές, αυτούς που το αξίζουν, τους αθλητές δηλαδή, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC, έφτιαξε ένα εντυπωσιακό τρέιλερ για να διαφημίσει και να δώσει τις πρώτες εντυπώσεις από την κάλυψη που θα προσφέρει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Για πρώτη φορά, οι Αμερικάνοι θα μπορούν να δουν από τα κινητά τους τηλέφωνα, τα tablets, τους υπολογιστές τους, ζωντανά όλο το περιεχόμενο των Ολυμπιακών Αγώνων! Στην υψηλότερη ποιότητα εικόνας και με την σημαντική παρουσία των social media, το ΝBC ποντάρει πολλά στη φετινή διοργάνωση του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος στον πλανήτη. 

Με αποκλειστικές συνεντεύξεις των κορυφαίων αθλητών, αλλά και με ανάδειξη νέων προσώπων που θα βάλουν τις βάσεις για να γίνουν οι νέοι μύθοι του αθλητισμού, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, σύμφωνα με το NBC , θα συγκεντρώσουν μπροστά από τις τηλεοράσεις ολόκληρη την οικογένεια.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο!

 

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΙΤΕ όλο το πρόγραμμα ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ των Ολυμπιακών Αγώνων σε ΕΤ1,ΝΕΤ και ΕΤ3!

Δείτε το τρέιλερ του BBC για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου!