ΔΕΙΤΕ το χριστουγεννιάτικο τραγούδι και βίντεοκλιπ των ONIRAMA! “Στην πόλη των αγγέλων”!

Μέσα από τα αθώα μάτια των λιλιπούτειων πρωταγωνιστών, η αγαπημένη μπάντα μας θυμίζει τις αξίες των Χριστουγέννων, που τα παιδιά κάνουν τόσο μαγικά!

Με πρωταγωνιστή το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα #OniramaChristmasSpirit

Στο εντυπωσιακό videoclip τουνέου τραγουδιού «Στην πόλη των αγγέλων» ένα κοριτσάκι δίνει το δώρο της στον καλύτερο της φίλο, ενισχύοντας το αίσθημα της αγάπης και της προσφοράς για το συνάνθρωπο και την ύπαρξη αφανών καθημερινών ηρώων. Η παιδική αγάπη, σε πλήρη ανιδιοτέλεια, αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο του νέου clip και μεταδίδει το μήνυμα σε όλους ότι «Χριστούγεννα δεν είναι να ξεχνάς».

Μέσα από ένα πρωτοποριακό σενάριο, οι ONIRAMA ταξιδεύουν «Στην Πόλη των Αγγέλων», με μια κρυστάλλινη χιονόμπαλα που αποτελεί το χριστουγεννιάτικο δώρο κι ενθουσιάζει όλα τα παιδιά! Καθώς αυτά «στους ήρωες πιστεύουν» καταλήγουν να τραγουδούν μαζί τους…

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Γιάννης Παπαδάκος σε παραγωγή της RIVA Productions. Τους στίχους του νέου τραγουδιού «Στην Πόλη των Αγγέλων» υπογράφειο Θοδωρής Μαραντίνης, όπως και τους στίχους μαζί με τον ΓιώργοΚοκονίδηκαι θα κυκλοφορήσει από τη MINOSEMI. Στο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι των ONIRAMA συμμετέχει η παιδική χορωδία ROSARTE.

Δείτε το !

Περισσότερα latest news »