Δείτε στο «Joy» !

Φέτος τα Χριστούγεννα αποκτούν τη δική τους εκπομπή,«JOY CHRISTMAS», στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Η ομάδα του Joy φοράει τα καλά της και μοιράζεται καθημερινά, για μια ώρα, όλα εκείνα τα μικρά αλλά και μεγαλύτερα που μπορούν να μας κάνουν να χαμογελάμε…

H Χρύσα Ρώπα, η Ελένη Καστάνη, η Τζέσυ Παπουτσή, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Ναταλία Δραγούμη, η Σοφία Μουτίδου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και πολλοί ακόμη ηθοποιοί κάθονται στο γιορτινό τραπέζι του Joy και μοιράζονται μαζί μας αναμνήσεις, όνειρα αλλά και ζεστές ευχές.

Ένα κόσμο γεμάτο χαμόγελα, ζεστασιά, αγαπημένους φίλους, αγκαλιές, μυρωδιές από την κουζίνα της μαμάς, και μια διάθεση να περάσει καλά, όπως παλιά.

H κουζίνα του Joy γεμίζει χριστουγεννιάτικες μυρωδιές με τις νόστιμες συνταγές των Διονύση Αλέρτα, Γιώργου Μπαχτή, GUS και Εμμανουέλας Κόκκαλη. H Αννούσα Μελά αποκαλύπτει γιορτινά fashion tips που προσθέτουν πολυτέλεια σε όλα τα xmas look.

Η Ρομίνα Ξυδα μαθαίνει από τα μικρά παιδιά την ουσία των γιορτών και γεμίζει τα σπίτια μας με κάλαντα και χαρούμενες παιδικές φωνές. O Θανάσης Αναγνωστόπουλος προτείνει τα ωραιότερα βιβλία και DVD για να χαρίσουμε σε όσους αγαπάμε.

Και οι πιο χρήσιμες συμβουλές για λαμπερό μακιγιάζ και άψογα χτενίσματα είναι εδώ. Η Μίνα Μπιράκου φρόντισε να μάθει όλα τα μυστικά από τον hair stylist Χρήστο Καλλανιώτη και τις make up artists Κερασία Κούη και Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου. Η Μαρία Χολέβα γίνεται για μια ημέρα βοηθός του Άη Βασίλη και δείχνει τους πιο απλούς τρόπους για να μοιράσουμε χαμόγελα, χαρά και δώρα σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε.

Η Βίκυ με απλά υλικά και γενναίες δόσεις φαντασίας φτιάχνει υπέροχες γιορτινές κατασκευές ενώ η υπόλοιπη ομάδα του Joy Christmas στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, σκαρώνει πρωτότυπα tips για το στρώσιμο του γιορτινού τραπέζια αλλά και ιδέες για να περάσουν όλοι όμορφα.

Δευτέρα 23/12 στις 17.30 και από Τρίτη-Παρασκευή στις 19.45.