Δείτε φωτογραφίες από τα τέσσερα τρέιλερ που ετοιμάζει η Τατιάνα Στεφανιδού!

Δείτε backstage φωτογραφίες!

Τα δύο από τέσσερα τρέιλερ που ετοίμασε η Τατιάνα Στεφανίδου μαζί με την ομάδα της κυκλοφόρησαν. Στο πρώτο είδαμε  την παρουσιάστρια να φοράει  παντόφλες και με τα πόδια πάνω στο τραπέζι, πίνει μπύρες! Το δεύτερο μας εντυπωσίασε , η Τατιάνα πολύ έντονα βαμμένη, με πολύχρωμο τατουάζ στο λαιμό και το χέρι, που δείχνει λουλούδια, πεταλούδες και το σύνθημα «Freedom is here». Piercing στη μύτη αλλά και τα νύχια, αυτού του χεριού, πολύ μακριά και κατακόκκινα. Το σίγουρο είναι ότι η Τατιάνα φέτος, «Μιλά… ελεύθερα»!

 Στο ένα από τα τρέιλερ που περιμένουμε να δούμε στις οθόνες,  βλέπουμε την παρουσιάστρια του «ΜΙΛΑ» ντυμένη με μια ροκ διάθεση (κόκκινη, δερμάτινη μίνι φούστα και άλλο πλάνο με μαύρο κολάν με στρας).

 

Στο τελευταίο τρέιλερ η Τατιάνα Στεφανίδου  φοράει ένα ροζ μίντι φόρεμα, έχει τα μαλλιά της χτενισμένα σε συντηρητικό κότσο και στέκεται δίπλα σε μια τριώροφη,ροζ τούρτα. Ο σκηνοθέτης της φωνάζει δυνατά το όνομα της, εκείνη τρομάζει και ο σκηνοθέτης συνεχίζει «μίλα ελεύθερα». Τότε η Τατιάνα «εκφράζεται» δαγκώνοντας λαίμαργα την τούρτα.


Η ανατραπτεπτική εμφάνιση της παρουσιάστριας! 

Στο πρώτο τρέιλερ που είδαμε, η Τατιάνα κάθεται αναπαυτικά σε μια καρέκλα και βλέπουμε τις άσπρες κάλτσες με φουντίτσες και άσπρα λούτρινα λαγουδάκια για παντόφλες. 

Διαβάστε ακόμη:

Η Τατιάνα όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Η Τατιάνα με τατουάζ και piercing στο ΜΙΛΑ! – Δείτε την ανατρεπτική εμφάνισή της!