Δεύτερο βίντεο από το σοκαριστικό τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας! [vid]

Όσο περνούν οι ώρες, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια για το ανατριχιαστικό τροχαίο που έγινε χθες, Κυριακή 26.02.2017 στην Αθηνών - Λαμίας και κόστισε τις ζωές τεσσάρων ανθρώπων.

Ένα ακόμη τροχαίο στους δρόμους της Ελλάδας, που κοστίζει τις ζωές αθώων ανθρώπων. Το γεγονός, ωστόσο, πως έχουν ήδη δημοσιευτεί βίντεο που δείχνουν την ανατριχιαστική πρόσκρουση από το συγκεκριμένο τροχαίο της Αθηνών – Λαμίας, «έβαλε» αυτή την τραγική ιστορία στα σπίτια όλων των Ελλήνων.

Μια μητέρα με το περίπου τριών ετών παιδί της βρίσκουν ακαριαίο θάνατο, όταν μία Porsche, που κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, προσέκρουσε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Οι δύο επιβαίνοντες του δεύτερου αυτοκινήτου, μεταξύ των οποίων και ο γιος του ιδιοκτήτη της πασίγνωστης αλυσίδας καταστημάτων «Jumbo», βρίσκουν επίσης ακαριαίο θάνατο.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της γυναίκας που πέθανε και πατέρας του μικρού παιδιού, ο οποίος είχε αφήσει την οικογένειά του στο αυτοκίνητο για να πάει στην τουαλέτα και έζησε σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα τον χειρότερο εφιάλτη του…

Την ίδια ώρα, ένα νέο βίντεο «βλέπει» το «φως» της δημοσιότητας. Έχει τραβηχτεί από το αντίθετο ρεύμα και δείχνει τις τραγικές στιγμές του τροχαίου. Δείτε το εδώ