Dancing: Ποια νέα ονόματα μπαίνουν στην λίστα – Ποια διαγράφηκαν

Διαβάστε ποια θα είναι τα ονόματα στο Dancing with the stars 2

Το γνωστό μοντέλο σύμφωνα με πληροφορίες δέχτηκε πρόταση από τους ιθύνοντες του σόου να συμμετάσχει χορεύοντας, και παρά το φορτωμένο επαγγελματικό του πρόγραμμα, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να απαντήσει θετικά.

Στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» μίλησε η Μιμή Ντενίση, η οποία απάντησε αν θα τη δούμε να χορεύει στο «Dancing With the Stars 2», τα νέα επαγγελματικά της βήματα αλλά και τη στήριξη της Ελένης Γερασιμίδου.

«Ισχύει, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει. Έχω κάτι για το οποίο πρέπει να φύγω από την Ελλάδα αλλά το συζητάμε. Και εγώ τους αγαπάω πολύ στον ΑΝΤ1 και έχουμε συνεργαστεί πολύ καλά στο παρελθόν» εξήγησε η Μιμή Ντενίση όταν τη ρώτησαν αν έχει δεχθεί πρόταση να συμμετάσχει στο «Dancing With the Stars 2» και αν, φυσικά, την έχει αποδεχθεί. Εξήγησε όμως πως αυτή τη στιγμή το πρόγραμμά της είναι πολύ φορτωμένο: «Παράλληλα ετοιμάζω πολλά. Είναι εκτός Ελλάδας όλα αλλά τα ετοιμάζω ως Ελληνίδα στο εξωτερικό».

Σχολίασε όμως και τη στάση συμπαράστασης που κράτησε η Ελένη Γερασιμίδου προς το πρόσωπό της σχετικά με την έντονη κριτική που της ασκεί ο Λάκης Λαζόπουλος: «Η κ. Γερασιμίδου είναι πολύ σωστή επαγγελματίας και ένας άνθρωπος που και εκείνη έχει περάσει πολλά και έχει πονέσει αρκετά και την εκτιμώ πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης: Χρονοπούλου- Μητρόπουλος: Ζευγάρι έκπληξη στο Dancing