«Χτύπημα» Φαήλου Κρανιδιώτη στην Έλενα Ακρίτα

«Μέχρι και μετά την εμμηνόπαυση έπαιρνε επίδομα θυγατέρος...»

Πολλοί το είδαν λίγοι το συνέδεσαν με πρόσωπα. Ο Φαήλος Κρανιδιώτής στο χειμαρρώδη λόγο του στην εκπομπή «The 2night Show» δεν άφησε …παραπονεμένη ούτε την Έλενα Ακρίτα, την οποία «φωτογράφισε» επικαλούμενος την υπόθεση σχετικά με τη σύνταξη του πατέρα της, για την οποία η ίδια η εφημερίδα έχει ζητήσει δήμοσια συγγνώμη για το δημοσίευμα.

«Αν 9.999.999 Έλληνες είχαν την άποψη τη δικιά μου και εσύ είχες αυτή την άποψη, είναι δικαίωμα σου να την έχεις και να τη λες δημόσια και να κάνεις κριτική. Εγώ και οι φίλοι μου δε θα σου στέλναμε ποτέ κατάρες ούτε βρισιές ούτε θα σε απειλούσαμε. Γιατί είδα ας πούμε κάποια κυρία δημοσιογράφο, η οποία μέχρι και μετά την εμμηνόπαυση έπαιρνε επίδομα θυγατέρος και είναι στον τρίτο γάμο, να μου μιλά για χυδαιότητα. Αυτό είναι χυδαίο. Όχι αυτό που είπα εγώ» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, ο οποίος είχε και μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook εκφράσει την ενόχληση του αυτή όταν η Έλενα Ακρίτα μίλησε στο MEGA Σαββατοκύριακο.

 

Σε σας εκεί στο ΜΕGA να σας πω τι είναι χυδαίο.Χυδαίο είναι να έχεις κατσικωθει σε δημόσια συχνότητα και να έχεις χτίσε…

Δημοσιεύτηκε από Failos Kranidiotis στις Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015