Διαβάστε περισσότερα...
Σήμερα, Παρασκευή 13 Ιουνίου, ο Χρήστος Μάστορας θα έπρεπε να παρευρεθεί στη δίκη για τα πλημμελήματα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και της επικίνδυνης οδήγησης. Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε λόγω ασθενείας του τραγουδιστή.
Ο δικηγόρος του κατέθεσε τα απαιτούμενα χαρτιά και δήλωσε ασθένεια γιατί δεν μπορεί να παρευρεθεί στο δικαστήριο. Για την εξέλιξη της υπόθεσης θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Φεβρουάριο του 2026.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το χρονικό της σύλληψης του καλλιτέχνη ξεκίνησε περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου, στο κέντρο της Αθήνας, όταν μπλόκο της τροχαίας στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου έκανε αλκοτέστ σε οδηγούς και τον σταμάτησε.
Ο Χρήστος Μάστορας, αν και ήταν τρίτος στη σειρά για αλκοτέστ, δεν σταμάτησε. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το μπλόκο στην πλατεία Ομονοίας, με αποτέλεσμα το όχημα του καλλιτέχνη, στο οποίο επέβαινε η σύντροφος του Γαρυφαλλιά Καληφώνη και μια φίλη της, να ακινητοποιηθεί λίγο αργότερα.
Σε αλκοτέστ, στο οποίο οι αστυνομικοί υπέβαλαν τον τραγουδιστή, διαπίστωσαν πως το ποσοστό ήταν 0,83, δηλαδή πάνω από το όριο που είναι στο 0,25 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ