Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος επέστρεψαν εκτάκτως στον ΣΚΑΙ: «Αλλιώς περιμέναμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν»

Χρήστος Κούτρας

"Ξεκινάμε διαφορετικά και βρισκόμαστε σε μία πάρα πολύ μεγάλη κρίση με τις πυρκαγιές".

Νωρίτερα από την προγραμματισμένη τους πρεμιέρα με την εκπομπή Αταίριαστοι επέστρεψαν στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος. Οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας με τις φωτιές έχουν θέσει σε ετοιμότητα τα δημοσιογραφικά επιτελεία και τους παρουσιαστές της ενημέρωσης που καλούνται να καλύψουν τα δυσάρεστα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

«Καλό σας μεσημέρι. Η ενημέρωση στον ΣΚΑΙ συνεχίζεται και εμείς αλλιώς περιμέναμε να ξεκινήσουμε τη φετινή σεζόν. Ξεκινάμε διαφορετικά και βρισκόμαστε σε μία πάρα πολύ μεγάλη κρίση με τις πυρκαγιές. Έχει μπει στον Εθνικό δρυμό της Πάρνηθας η πυρκαγιά δυστυχώς σε ό,τι αφορά την Αττική. Υπάρχουν πάρα πολλά μέτωπα σε όλη τη χώρα. Οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ και ο μηχανισμός του είμαστε όλοι εδώ, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και οι άνθρωποι που εργάζονται εντός κι εκτός για την ενημέρωσή σας. Θα είμαστε πάντα εδώ, όσο είναι απαραίτητο. Ελπίζουμε να μην είναι για πολύ απαραίτητο, ωστόσο στην παρούσα φάση τα πράγματα είναι δυσοίωνα. Θα έχουμε ζωντανές συνδέσεις, καλεσμένους και θα πάμε για αρκετές ώρες γιατί αυτό κρίνεται απαραίτητο για την ενημέρωσή σας» ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Κούτρας.

«Υπάρχει έντονη οσμή, δύσπνοια και δυσκολία στην αναπνοή, ειδικά αν πλησιάσεις τις περιοχές Αχαρνών, Μενιδίου και Άνω Λιοσίων . Η πιο δύσκολη κατάσταση είναι στην Αττική, είναι για ακόμα μία φορά στην Πάρνηθα… Όμως, δεν είναι μόνο η Αττική. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στον Έβρο για πέμπτη ημέρα» συνέχισε ο Γιάννης Ντσούνος.