Χρήστος Κούτρας για Άντζυ Σαμίου: «Όταν κάνεις κάποιες δηλώσεις, πρέπει να είσαι ενημερωμένος»

Χρήστος Κούτρας

«Πριν σχολιάσεις ένα θέμα, πρέπει να ενημερώνεσαι», λέει ο Χρήστος Κούτρας.

Ο Χρήστος Κούτρας σήμερα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Αταίριαστοι», αναφέρθηκε στην Άντζυ Σαμίου. Αφορμή οι δηλώσεις της σχετικά με τα παιδιά ΑΜΕΑ που πήγαν στο εκλογικά κέντρα για ψήφο, με τον προσωπικό τους βοηθό

«Αν θες να μάθεις, πρέπει να μαθαίνεις και να ενημερώνεσαι για διάφορα θέματα. Πριν το σχολιάσεις, πρέπει να ενημερώνεσαι. Αναφέρομαι στην κυρία Σαμίου. Η κυρία Σαμίου βγήκε κι έκανε κάποιες δηλώσεις που ήταν εφορευτική επιτροπή, εξαιρετική τραγουδίστρια δεν το συζητώ, έχουμε χορέψει πολύ με τα τραγούδια της. Όταν κάνεις κάποιες δηλώσεις, πρέπει να είσαι ενημερωμένος», είπε αρχικά ο Χρήστος Κούτρας.

Ο Χρήστος Κούτρας είπε στη συνέχεια: «Μας έστειλαν μαμάδες που έχουν παιδιά με αναπηρία μηνύματα. Η κυβέρνηση η προηγούμενη έχει θεσπίσει τον προσωπικό βοηθό. Αυτό μας είπε μία μαμά χθες, ότι φροντίζει το παιδί της, βρίσκεται 24 ώρες το 24ωρο να βγει έξω να πιει έναν καφέ. Προφανώς θα πάει να ψηφίσει κυρία Σαμίου. Μην ψάχνετε άλλα σενάρια και ας μην κάνουμε δηλώσεις και τοποθετήσεις που μπορεί να προσβάλλουν έναν άνθρωπο».