Χριστίνα Σούζη: «Το μόνο που θυμάμαι από το τροχαίο ήταν ότι σερνόμουν ανάποδα, έβλεπα τον ουρανό»

Χριστίνα Σούζη

"Έχω ανάψει και την λαμπάδα μου και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τον Σεπτέμβριο θα πάω στην Τήνο να προσευχηθώ", λέει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Σούζη.

Η Χριστίνα Σούζη έχει πλέον επιστρέψει στο σπίτι της, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε το απόγευμα της Τετάρτης στη Λεωφόρο Κηφισίας. Η γνωστή μετεωρολόγος μίλησε τηλεφωνικά στο Happy Day περιγράφοντας όσα βίωσε.

«Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο και προσπαθώ και εγώ να το ξεχάσω. Έμεινα δύο μέρες στο νοσοκομείο, έφυγα την Παρασκευή το βράδυ. Ευτυχώς που με κράτησαν γιατί έπρεπε να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση και παυσίπονα και όλα αυτά μου έκαναν πολύ καλό. Ζοριζόμουν αρκετά, δεν ήταν ανώδυνο όλο αυτό. Το πρόσωπό μου δεν το βλέπετε ακόμα, άστα να πάνε.

Δεν θυμάμαι πώς έγινε και το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι σερνόμουν ανάποδα, έβλεπα τον ουρανό, προσπαθούσα να βγω έξω από αυτοκίνητο, η πόρτα μου ήταν ανοιχτή. Προσπαθούσα να βγω, είχαν ανοίξει οι σάκοι και είχα βγάλει τη ζώνη για να βγω. Την φόραγα την ζώνη, θα είχα σκοτωθεί αν δεν την φόραγα. Το σοκ το μεγάλο αφού διαπίστωσα ότι είμαι καλά, ήταν μήπως έχω φάει κάποιον άλλον άνθρωπο, συν τα αίματα που έτρεχαν από την μούρη μου. Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο, να μην συμβεί σε κανέναν αυτό», εξομολογείται η Χριστίνα Σούζη.

«Δεν μπορώ ακόμα να βγω στην τηλεόραση, γιατί πρέπει πρώτα να βγάλω τα ράμματα, τα οποία θα βγάλω την ερχόμενη Δευτέρα. Ακόμα και μετά από αυτό όμως θα πρέπει να φοράω μακιγιάζ γιατί τα σημάδια θα φαίνονται. Οδήγησα ήδη γιατί μου έδωσαν ένα αυτοκίνητο μέχρι να δω τι θα κάνω. Έχω ανάψει και την λαμπάδα μου και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τον Σεπτέμβριο θα πάω στην Τήνο να προσευχηθώ», σημειώνει η Χριστίνα Σούζη.