Χριστίνα Μουστάκα: Απουσίαζε από το NaMaSte λόγω πένθους

Όσα είπαν οι συνεργάτες της...

Χωρίς την Ναταλία Γερμανού και την Χριστίνα Μουστάκα ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή NaMaSte του Epsilon. Ο Βασίλης Δρυμούσης φρόντισε να ενημερώσει τους τηλεθεατές πως η Ναταλία Γερμανού σύμφωνα θα επέστρεφε στη θέση της, αλλά δε θα συνέβαινε το ίδιο με την δεύτερη συνεργάτιδα τους.
«Να πω ότι στο ξεκίνημα της εκπομπής έχουμε δύο απώλειες. Η Ναταλία θα έρθει. Είχε κάποιες τηλεοπτικές υποχρεώσεις, αλλά θα έρθει σε λίγο κοντά μας. Η Χριστίνα Μουστάκα δεν θα είναι μαζί μας σήμερα, γιατί έχει κάποιο δυσάρεστο οικογενειακό συμβάν, όχι όμως τόσο ώστε να την κρατήσει απούσα από εδώ και αύριο» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έκανε γνωστό το λόγο που την κράτησε μακριά από τα επαγγελματικά της καθήκοντα, αφού η Χριστίνα Μουστάκα έχασε τη γιαγιά της.
«Θα είναι αύριο κοντά μας, είναι ανθρώπινο αυτό που συνέβη, ήταν αναπάντεχο, έχασε τη γιαγιά της για όσους αναρωτιούνται. Της ευχόμαστε κουράγιο και σε εκείνη και σε όλη της την οικογένεια, την περιμένουμε να έρθει κοντά μας να την αγκαλιάσουμε όπως κάθε μέρα.»

https://www.youtube.com/embed/FHiexMNxtbI