Χριστίνα Λαμπίρη: Οι αλλαγές που θα δούμε φέτος στην εκπομπή

«Είμαι ένας ανταγωνιστικός άνθρωπος και θέλω να κάνουμε όλοι ό,τι καλύτερο μπορούμε.»

Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα στις 07:45 η εκπομπή «Με το καλημέρα» της Χριστίνας Λαμπίρη, ανανεωμένη και με έμφαση στο κομμάτι της ψυχαγωγίας. Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος και στην Μάρτζυ Λαζάρου η Χριστίνα Λαμπίρη ανοίγει τα χαρτιά της για το τι θα δούμε φέτος…

Τι αλλαγές θα δούμε φέτος; Εντάσσονται νέα πρόσωπα;

Σε μία περίοδο εξαιρετικά δύσκολη και κρίσιμη, επιλέγουμε να δώσουμε στον κόσμο περισσότερο χαμόγελο και αισιοδοξία δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην ψυχαγωγία. Καινούρια ώρα, 07:45 -10:30, πολύ lifestyle, «καυτή» επικαιρότητα από το χώρο της σόουμπιζ και όχι μόνο… αλλά και συνεντεύξεις με σημαντικά πρόσωπα που σίγουρα θα συζητηθούν. Εννοείται ότι δεν θα λείψουν βέβαια και οι ενημερωτικές μας στιγμές αν αυτό επιτάσσει η επικαιρότητα. New entry στην ομάδα ένας λατρεμένος συνεργάτης μου από τα παλιά, ο Παναγιώτης Κουνιάκης! Με τον Πάνο ή Πανκούν, όπως είναι κανονικά το όνομα του (για την παρέα!) ήμασταν μαζί στο STAR για πολλά χρόνια, ενώ υπήρξαμε και ραδιοφωνικό δίδυμο για τρία χρόνια στο «ΔΡΟΜΟΣ FM».

Δείτε το νέο τρέιλερ της εκπομπής με την Χριστίνα Λαμπίρη …πιλότο!

Υπάρχει άγχος έπειτα από τόσα χρόνια στην τηλεόραση;
Πάντα! Νομίζω ότι το άγχος θα σταματήσει μαζί με την τηλεόραση! Είμαι ένας ανταγωνιστικός άνθρωπος και θέλω να κάνουμε όλοι ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Για άλλη μια χρονιά το κανάλι E-TV έκλεψε τις εντυπώσεις. Τατιάνα Στεφανίδου και Αννίτα Πάνια εντάχθηκαν στο δυναμικό του σταθμού. Πώς σας φαίνονται αυτές οι δύο μεταγραφές;
Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι τα πρόσωπα είναι αυτά που πάντα κάνουν τη διαφορά και είμαι σίγουρη ότι μετά το στοίχημα του Σαββατοκύριακου, που κέρδισε πέρυσι το E-TV με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Μένιο Φουρθιώτη, τώρα είναι η στιγμή να κερδίσει και το στοίχημα του καθημερινού προγράμματος.