Χριστίνα Λαμπίρη: Απέτρεψα… ακαριαία την κόρη μου να γίνει δημοσιογράφος

Διαβάστε όλα όσα είπε η Χριστίνα Λαμπίρη στη συνέντευξή της
«Το μόνο που βλέπω είναι ταινίες, ειδήσεις στο Star, «Ράδιο Αρβύλα» και Θέμο Αναστασιάδη. Με τα ριάλιτι γενικά πλήττω αφόρητα», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η κόρη της, Μαρίσα, σπουδάζει στο εξωτερικό και η Χριστίνα φαίνεται ν’ ανησυχεί πάρα πολύ. «Ακόμα και αν ήταν εδώ η Μαρίσα, πάλι τους ίδιους φόβους θα είχα. Ζει σε μια επαρχία της Μ. Βρετανίας μέσα στο Πανεπιστήμιο, σε εστία και η ζωή της περιλαμβάνει ελάχιστες εξόδους και μετακινήσεις. Θα ανησυχούσα περισσότερο αν σπούδαζε εδώ, αν έβγαινε κάθε μέρα, οδηγούσε… Κλασική υστερική μάνα».

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει η κόρη της τη δημοσιότητα, η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε,  «Όλο αυτό είχε απομυθοποιηθεί στο μυαλό της χρόνια τώρα. Την είχα συνέχεια μαζί μου στη δουλειά και συναναστρεφόταν συναδέλφους-φίρμες! Για τη Μαρίσα δεν υπάρχει το κομμάτι της προβολής και της δημοσιότητας. Όλα είναι απλώς μια δουλειά».

Η Χριστίνα τόνισε στη συνέντευξή της πως με την κόρη της έχει μία ιδιαίτερη σχέση, «Μεγαλώσαμε μαζί με τη Μαρίσα κάτω από τις φτερούγες της μητέρας μου και του πατέρα μου χωρίς η κόρη μου να χάνει στάλα αγάπης και προσοχής».
 
Το σίγουρο είναι πως η κόρη της Λαμπίρη δεν θα γίνει δημοσιογράφος καθώς η μαμά Χριστίνα δεν θέλει ούτε να το ακούσει, «Κάποια στιγμή το θεώρησε αυτονόητο ότι θα γίνει δημοσιογράφος και την απέτρεψα ακαριαία. Δεν θέλω το παιδί μου να ταλαιπωρηθεί, να κουραστεί σε ένα χώρο που πλέον φθίνει».