Χριστίνα Αλούπη:»Έχω απορρίψει δύο προτάσεις για γυμνή φωτογράφηση, στην Αμερική ..»

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το DWTS;
Η αλήθεια είναι ότι την ημέρα της πρεμιέρας είχα πάρα πολύ άγχος, σε σημείο να νιώθω πως λυγίζουν τα γόνατά μου πριν βγω στη σκηνή!

Δεν φάνηκε όμως όταν χόρεψες…
Έχω μάθει καλά να κρύβω την αγωνία μου και σε αυτό με έχει βοηθήσει πολύ η υποκριτική και το ότι έχω δουλέψει ως ηθοποιός. Γι’ αυτό και έχω έναν τρόπο με το που βγαίνω στη σκηνή, να φοράω το καλύτερό μου χαμόγελο και να προχωρώ, ό,τι και αν νιώθω μέσα μου. Τώρα που πήρα το βάπτισμα του πυρός στο «DWTS» με την πρώτη μου εμφάνιση, είμαι έτοιμη πλέον να το απολαύσω. Άλλωστε ήταν πολύ ενθαρρυντικές και οι κριτικές που άκουσα από την επιτροπή.

Η σέξι εικόνα σου λειτουργεί μέχρι στιγμής ως «αβαντάζ»;
Νομίζω ότι σε αυτό έδωσε βαρύτητα ο χορογράφος μου ξεκινώντας από το πρώτο Live, ήταν δική του ιδέα, γιατί ήταν έντονη και η μουσική και αρκετά γρήγορη για μάμπο. Τον εμπιστεύτηκα και ακολούθησα τη συμβουλή του.

Ναι, αλλά αυτό δείχνει ότι νιώθεις αυτοπεποίθηση για το σώμα σου, δεν έχει φόβο να το προβάλλεις. Έχεις κάνει άλλωστε ημίγυμνη φωτογράφηση για γνωστό αντρικό περιοδικό στο παρελθόν.
Στην προσωπική μου ζωή οι επιλογές μου δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν την εικόνα, είμαι αρκετά πιο σεμνή στις εμφανίσεις μου. Η σέξι εικόνα είναι κομμάτι της δουλειάς μου και μόνο. Ποια ηθοποιός άλλωστε δεν έχει κάνει μια αισθησιακή σκηνή ή δεν έχει φιλήσει το συμπρωταγωνιστή της; Το ίδιο ισχύει και για το modeling.

Αισθάνθηκες ποτέ άβολα με κάποια πρόταση που αφορούσε την έκθεση του σώματός σου;
Έχω απορρίψει δύο προτάσεις για γυμνή φωτογράφηση, στην Αμερική και πρόσφατα στην Ελλάδα. Αισθησιακή σκηνή ως ηθοποιός –αν και ακόμη δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία- δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω. Βασική προϋπόθεση βέβαια και σε αυτή την περίπτωση είναι να το δικαιολογεί το σενάριο και όχι να γίνει για εμπορικούς λόγους, ως ένα τρόπος, δηλαδή να τραβήξει ο σκηνοθέτης τα βλέμματα στην ταινία.

Μου έκανε εντύπωση που ενώ εδώ και πέντε χρόνια βρίσκεσαι στην Αμερική έκανες ένα διάλειμμα για να δεχτείς την πρόταση του ΑΝΤ1 και να εμφανιστείς στο «DWTS».
Το συγκεκριμένο show είναι από τα πιο επιτυχημένα διεθνώς. Στην Αμερική παίζεται για 19η συνεχή χρονιά. Όταν μάλιστα είπα σε κάποιους ανθρώπους εκεί ότι μου έγινε η πρόταση, το θεώρησαν πολύ τιμητικό, λόγω και της αποδοχής που έχει στο εξωτερικό. Από την άλλη πλευρά το εξέλαβα και ως μία πολύ καλή ευκαιρία να επιστρέψω για λίγο στην Ελλάδα. Μου έχουν λείψει οι φίλοι και η οικογένειά μου. Καθώς μάλιστα είχα ολοκληρώσει κάποια γυρίσματα για μια ταινία, είχα τον χρόνο να συμμετέχω στο show.  

ΠΗΓΉ:ΕΓΩ weekly