Χίλιες και… δύο νύχτες για Ονούρ και Σεχραζάτ στην Σερβία

Παρότι έχουν τελειώσει με τα γυρίσματα της σειράς “Χίλιες και μία νύχτες” εδώ και χρόνια, ο Χαλίτ Εργκέντς και η Μπεργκιουζάρ Κορέλ, ο Ονούρ και η Σεχραζάτ, ταξιδεύουν συνεχώς ανά την Ευρώπη προκειμένου να εμφανιστούν σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και να μιλήσουν για την σχέση τους, τις καινούργιες τους δουλειές αλλά και το φινάλε του αγαπημένου σήριαλ.

Μετά την επίσκεψή τους στην Ελλάδα, το ζευγάρι ταξίδεψε στο Βελιγράδι, στην Σερβία και εμφανίστηκε σε ένα σόου το οποίο για τις ανάγκες της ημέρας -την προηγούμενη είχε προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο- είχε μετονομαστεί σε “1002η νύχτα” (!) και έδωσε συνέντευξη στους δύο παρουσιαστές Ντανιέλ Γιάνκοβ και Σράνταν Καράνοβιτς.

Πριν την άφιξη τους ο Χαλίτ είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις του και εκτός από την βόλτα στα διάφορα τουριστικά αξιοθέατα ήθελε οπωσδήποτε να επισκεφτεί μία παραδοσιακή ταβέρνα και να δοκιμάσει τοπικές σπεσιαλιτέ.

Παρότι στην Σερβία έχουν ξεπεράσει σε φήμη ακόμα και το γνωστό ζευγάρι Μπράντ Πιτ- Αντζελίνα Τζολί, έδωσαν άριστη εντύπωση όταν δεν ζήτησαν παράλογες διευκολύνσεις αλλά φυσικά εμφανίστηκαν με δύο-τρεις φουσκωτούς που τους συνοδεύουν σε κάθε απόδραση τους από την Τουρκία.

Στο Βελιγράδι έμειναν δύο ημέρες και στην συνέχεια έκαναν και ένα γρήγορο πέρασμα από το Ζάκγρεμπ, την πρωτεύουσα της Κροατίας. Με ένα ταξίδι, δύο χώρες…

Πηγή:tvzapping