Έλενα Τζώρτζη: «Πασίγνωστος ηθοποιός με πρόστυχο τρόπο «μαδούσε» τα γεννητικά του όργανα»

Έλενα Τζώρτζη

Χείμαρρος η ηθοποιός Έλενα Τζώρτζη για πασίγνωστο συνάδελφο της!

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα μίλησε η ηθοποιός Ελένα Τζώρτζη, το βράδυ της Παρασκευής, κατακεραύνωσε πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε την πρόστυχη συμπεριφορά που βίωσε από εκείνον κατά τη διάρκεια της θεατρικής του συνεργασίας.

«Από την πρώτη πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε, χωρίς να με ξέρει καν, από την ανάγνωση στεκόταν απέναντι μου και έκανε με πάρα πολύ επιδεικτικό και πρόστυχο τρόπο ότι μαδάει τα γεννητικά του όργανα από την αηδία που νιώθει» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός Έλενα Τζώρτζη. «Κάθε τόσο εκείνος αυτοσχεδίαζε, έλεγε δικά του και κάθε φορά μου έλεγε «τι θα γίνει; Θα μου μιλήσεις;». Του απαντούσα ναι. «Εγώ θα περιμένω να σταματήσεις και όταν σταματήσεις θα σου μιλήσω. Ωστόσο άρχισε το βασανιστήριο των παραστάσεων».

«Μας πήγαινε για πρόβα από τις 4 το μεσημέρι! Το έκανε μία, δύο, τρεις. Όταν του είπα πως εγώ δεν πρόκειται να ξανάρθω, αρχίζει ένα υβρεολόγιο για το ποια είμαι εγώ και από που έως που» πρόσθεσε με οργή η ηθοποιός στην κάμερα του STAR.

Χείμαρρος σε κάθε περίπτωση η ηθοποιός Έλενα Τζώρτζη μπροστά στην κάμερα…