Χατζηβασιλείου: Στον Alpha δεν… εισακούγομαι

Διαβάστε: Τι λέει η παρουσιάστρια για την προοπτική επιμήκυνσης του "Πάμε Πακέτο".

 Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η σκέψη των υπευθύνων έχει δημιουργήσει δύο στρατόπεδα στο κανάλι της Κάντζας. Στο ένα πιστεύουν ότι λόγω της επιτυχίας της, η εκπομπή μπορεί και πρέπει να μεγαλώσει σε διάρκεια για να… χτυπήσει τους απέναντι ενώ στο άλλο στρατόπεδο υποστηρίζουν ότι ένα πετυχημένο προϊόν, όπως είναι το «Πάμε πακέτο», δεν το πειράζεις.

Με αυτή την άποψη μάλιστα, φαίνεται ότι συμφωνεί και η παρουσιάστριά της εκπομπής, Βίκυ Χατζηβασιλείου.
Πληροφορίες που επιβεβαίωσε η ίδια η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στην «Espresso της Κυριακής». Σε ερώτηση αν ισχύει ότι η εκπομπή πρόκειται να μεγαλώσει σε διάρκεια αλλά και αν φοβάται μήπως το… ξεχείλωμα κουράσει τους τηλεθεατές, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε πως
«Είναι ένα σενάριο που εξετάζεται. Ναι το φοβάμαι πάρα πολύ. Δεν είναι επιλογή μου όμως. Θα προτιμούσα αν μεγαλώσει να γίνει το πολύ μιάμιση ώρα. Αυτή είναι η προτροπή μου αλλά οι προτροπές μου δεν εισακούγονται κι έτσι…»
Αποδεικνύεται λοιπόν ολοκάθαρα ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν θα ήθελε να… πειραχθεί η εκπομπή της. Το τι πρόκειται να γίνει θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες. Άλλωστε δεν θα είναι κι η πρώτη φορά που στο κανάλι της Κάντζας θα «πειράξουν» μία πετυχημένη εκπομπή τους και μετά θα τρέχουν για να μην βλέπουν… εφιάλτες στην AGB!

Γρηγόρης Μελάς