Χατζηνικολάου : «Για μένα το ΑΛΤΕΡ τελείωσε…»

Διαβάστε τι ανακοίνωσε

Η χθεσινοβραδυνή ανακοίνωση του Γιώργου Κουρή στην οποία ανέφερε ότι μετά το πέρας της προθεσμίας των δύο ημερών (αύριο βράδυ στις 20:00), «αποδεσμεύει τα πρωτοκλασσάτα και ηγετικά στελέχη του ΑΛΤΕΡ», αναφερόταν σίγουρα και στο Νίκο Χατζηνικολάου. Ο κορυφαίος άνκορμαν είχε δηλώσει πριν από ένα μήνα περίπου πως θα περιμένει το κανάλι του Μπουρναζίου ως τις 7 Ιανουαρίου και μετά θα ψάξει να βρει κάποια άλλη τηλεοπτική στέγη.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ακουστεί πολλά περί μετακίνησής του είτε στον ΑΝΤ1 είτε στον ALPHA (με το νέο καθεστώς), ωστόσο ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει τίποτα. Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης του Γιώργου Κουρή, ο Νίκος Χατζηνικολάου έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως για αυτόν η υπόθεση ΑΛΤΕΡ έχει τελειώσει. Και επέλεξε να το κάνει με τον πιο γρήγορο και άμεσο τρόπο, το twitter:

Και στις δύο αναρτήσεις του, δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες. Αναφέρεται στους εργαζόμενους του καναλιού όταν λέει «τα πάντα πρόσφεραν», ενώ δηλώνει και ότι επί ένα χρόνο δεν είχε πάρει μισθό! «Η υπόθεση ΑΛΤΕΡ τελείωσε…»

Διαβάστε ακόμα:

Ανακοίνωση Κουρή για το ΑΛΤΕΡ

Το ΑΛΤΕΡ δεν εκπέμπει πλέον!

Οι εργαζόμενοι του ΑΛΤΕΡ καταγγέλουν!