Χάρρυ Κλυνν: «Δέχομαι πόλεμο»!

Πως κρίνει την προσωπική ζωή του Λάκη Λαζόπουλου;

Περάσατε δυσκολίες στην πορεία της ζωής σας;

Βέβαια. Όταν ήμαστε νέοι, πέρασαμε δύσκολα, αλλά είχαμε το όραμα ότι θα έρθουνε καλύτερες μέρες. Τώρα δεν μπορούσαμε να ατενίσουμε το μέλλον. Αυτή είναι η διαφορά. Οι μέρες που θα έρθουν θα είναι πολύ χεορότερες από αυτές που ζούμε μέχρι τώρα. Και αυτό δυστυχώς ισχύει για όλους τους Έλληνες. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους και ας ξεσηκωθούν. Αυτό το πράγμα μόνο με εξέργεση μπορεί να σταματήσει. Και αυτό που βλέπω, ότι «κράζουν» αυτούς τους υποτιθέμενους βουλευτές, είναι μια παρήγορη είκονα. Πρέπει να το πράξουμε ακόμα πιο δυναμικά. Να μην μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους! Να μένουν εκεί, αιχμάλωτοι της ηλιθιότητας, της ματαιοδοξίας και της φυλαργυρίας τους.

Σας αρέσει ο Λάκης Λαζόπουλος;

Ναι. Έγω πιστεύω ότι αυτό που κάνει ο Λαζόπουλος είναι πολύ σημαντικό, κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που υπάρχουν στην τηλεόραση. Και δεν το λέω επειδή είναι φίλος μου. Ασφαλώς θα μπορούσε να κάνει πολύ πιο σημαντικά πράγματα και να αποφύγει ορισμένες παγίδες. Αλλά ο Λαζόπουλος κάνει κάτι το οποίο έχει εξαιρετική απήχηση στον κόσμο. Οι περισσότερες κριτικές εναντίον του είναι άδικες..

Πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν συνάδει ο τρόπος ζωής του με αυτά που λέει.

Δεν με ενδιαφέρει ούτε ξέρω τον τρόπο ζωής του Λαζόπουλου. Δεν με νοιάζει τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Το θέμα είναι ότι το έργο που παράγει είναι καλό. Υπάρχουν και άλλοι εξαιρετικοί, βέβαια, όπως οι Άγαμοι Θύται και ο Μητσικώστας. Προσωπικά, χαίρομαι που βλέπω ζωντανό το σατιρικό κώδικα και από νέα παιδιά στο Internet..

Δεχθήκατε πόλεμο στην καριέρα σας;

Το μόνο που δέχομαι είναι πόλεμος…Το έχω συνηθίσει. Δεν με ενδιαφέρει. Αλλά δεν κάνω και πίσω. Πόλεμος έδωσες, πόλεμο θα βάλεις. Και αυτή τη στιγμή, είμαι ίσως ο μόνος που κυνηγάω όλο αυτό το βρόμικο σύστημα, με τρόπο πάρα πολύ αυστηρό, αλλά δίκαιο..

Σας πολέμησε, κυρίως, το σύστημα;

Το «σύστημα» είναι μια αφηρημένη έννοια. Με πολέμησαν οι λεγόμενοι… ποστούχοι, τα λεγόμενα «κομματόσκυλα». Περάσαμε μια δικτατόρια επί χρόνια με το ΠΑΣΟΚ- ίσως τη φοβερότητα που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα. Νόμιζαν ότι μπορούσαν να σε εξαφανίσουν.

Πηγή: ΕΓΩ από τον Γιάννη Βίτσα

Διαβάστε ακόμη:

Η ανασκόπηση του Λάκη στα καλύτερα βίντεο του 2011!

O Λάκης τους …κούρεψε όλους!

Μαστοράκης: «Ο Λάτσιος, ο Μπούτος και ο Μainush κάνουν μισό Καλημέρη»!