Χαριτάτος: «Ο Καραμέρος δεν μου λείπει επαγγελματικά»

"Δεν θα ήθελα να συνεχίσουμε ως δίδυμο".

Σου λείπει φέτος η τηλεόραση;

Ζεις και μετά την τηλεόραση. Δεν μου λείπει η τηλεόραση ως Μέσο. Από τη θέση του  παρουσιαστή. Μου λείπει το ρεπορτάζ, αυτές οι συγκλονιστικές στιγμές που βιώνεις όταν είσαι σε αποστολή ή οταν είσαι στο δρόμο και έρχεσαι σε επαφή με τον κόσμο. Το σίγουρο είναι πως όσο καιρό είμαι εκτός, παρακολουθώ τηλεόραση και μπορώ και κρίνω πιο αντικειμενικά έτσι, ώστε να βελτιωθώ αν και εφόσον επιστρέψω.

Ο Γιώργος Καραμέρος δεν σου λείπει;

Ο Γιώργος μου λείπει, όπως θα έλειπε ένας σύντροφος ενός έγγαμου βίου που κράτησε δύομιση χρόνια. Δεν μου έχει λείψει επαγγελματικά, γιατί δεν θα ήθελα να συνεχίσουμε ως δίδυμο. Πιστεύω, και το έχω πει και του ίδιου, ότι μαζί μου ο Γιώργος έχει αδικηθεί. Έχει χαρίσματα ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής που κάτω από τη δική μου συμπεριφορά, δεν κατάφερε να αναδείξει. Μόνος του θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα. Με τον Γιώργο, παρόλο που έχουμε εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης, γούστα και απόψεις, τον έχω νιώσει σε δύσκολες στιγμές, όπως δεν έχω νιώσει κανέναν άλλο συνεργάτη. Έχουμε καιρό να συναντηθούμε και να τα πούμε. Έχουμε καιρό να συνατηθούμε και να τα πούμε. Βρισκόμαστε κάποιες φορές στον Flash, όταν εγώ τελειώνω την εκπομπή μου, μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο και ξέρω πως όταν χρειαστώ κάτι, θα είναι εκεί για μένα. Με τον Γιώργο έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη και δυνατή σχέση που βασίζεται στην ειλικρίνεια. Ό,τι αρνητικό έχω σκεφτεί γι΄αυτόν, του το έχω πει.όπως και εκείνος, και τα έχουμε ξεκαθαρίσει. Δεν είμαστε κολλητοί, αλλά είμαστε πραγματικοί φίλοι.

Να ρωτήσω αν σου λείπει ο Γιάννης Λάτσιος;

Με τον Γιάννη δεν είχαμε ποτέ πολλά πάρε-δωσε. Είχαμε επαγγελματική σχέση. Δεν ήμασταν  ποτέ κολλητάρια. Ο Γιάννης είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση ανθρώπου, με ιδιαίτερη προσωπικότητα. Ως στέλεχος ενός ομίλου, κάνει αυτό που θεωρεί ότι είναι προς όφελος της εταιρείας στην οποία εργάζεται. Μου έχουν λείψει τα πέντε πρώτα λεπτά των συσκέψεων μας που ήμασταν  πιο χαλαροί και συζητούσαμε για ρούχα, για γυναίκες, για παπούτσια, στα οποία έχω ιδιαίτερη αδυναμία. Και επειδή ξέρω ότι θα με ρωτήσεις, δεν έχουμε  το ίδιο γούστο στις γυναίκες…Το καλοκαίρι κυκλοφορούσαν δύο επαγγελματικά σενάρια για σένα. Το πρώτο σε ήθελε μαζί με τον Καραμέρο να αναλαμβάνετε την πρωινή ζώνη του Star και το άλλο να συνεχίζεις από άλλο πόστο στον ΑΝΤ1;

Με το Star, από την πλευρά μου, δεν υπήρξε κανένα φλερτ. Δεν επικοινώνησαν ποτέ μαζί μου την περίοδο που κυκλοφόρησαν αυτές οι φήμες. Η μόνη επαφή ήταν με τον Σταμάτη Μαλέλη, αλλά ήταν σε προσωπικό επίπεδο και δεν είχε να κάνει με τα επαγγελματικά. Σε ό,τι αφορά τον ΑΝΤ1, από τη στιγμή που το κανάλι ήθελε να δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα στη συγκεκριμένη ζώνη, έκλεισε ο κύκλος μου. Έγω ό,τι μπορούσα να κάνω για τον ΑΝΤ1 στην συγκεκριμένη ζώνη το έκανα και επειδή ήταν μία σχέση που μετρούσε πολλά χρόνια, θεωρώ ότι ήταν καλά και για τους δύο να πάρουμε μία ανάσα.. Ήταν μια πολύ  φιλική λήξη  συνεργασίας, όπου δεν είπαμε αντίο, αλλά «εις το επανιδείν». Δεν έχω παράπονο με τον ΑΝΤ1 και αν είχα, θα το εξέφραζα ευθέως  στα αρμόδια πρόσωπα, όπως και το έκανα όταν συνέβη. Το να καταγγέλεις, να κλαίγεσαι και να παραπονιέσαι όταν είσαι εκτός νύμφωνος, είναι άδικο, άναδρο, αντιεπαγγελματικό και αφελές.

Πως σου φαίνονται ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου;

Δεν έχω καταφέρει να δω ολόκληρη την εκπομπή τους, γιατί εκείνη την ώρα είμαι στο ραδιόφωνο. Έχω δει κάποια αποσπάσματα στην αναπαραγωγή τους και θεωρώ ότι είναι ένα ωραίο τηλεοπτικό ζευγάρι. Ο Χρήστος είναι αδιαμφισβήτηση περίπτωση παρουσιαστή και η Σίσσυ είναι μία από τις πιο ωραίες γυναίκες που διαθέτει η ελληνική τηλεόραση, που έχει πολύ χώρο μπροστά της για να κάνει μια ξεχωριστή καριέρα. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να δοθεί χώρος και χρόνος και να μην κριθούν από τους πρώτες μήνες της τηλεοπτικής τους εμφάνισης. Νιώθω την αγωνία τους, γγιατί ήμουν κι εγώ στη θέση τους, όπως νιώθω και την αγωνία των συνεργατών τους. Τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι δυνατοί και να αντέξουν μέχρι το τέλος. ‘Εχουν έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, γιατί ο Γιώργος και η Φαίη ξέρουν καλά τη δουλειά τους και έχουν πίσω τους το Μega που αγκαλιάζει και προστατεύει με ιδιαίτερη θέρμη ό,τι κάνει…

Πηγή: ΟΚ από τον Γιάννη Πουλόπουλο

Διαβάστε ακόμη:

Παπαβασιλείου στον Χαριτάτο: Προτιμάς το πίσω από το μπροστά;

Οι Καραμεροχαριτάτοι μίλησαν για το «Πρωινό ΑΝΤ1»

Χαριτάτος: Θα έχει ενδιαφέρον ο πρωινός ανταγωνισμός!