Χάρης: «Ξέρω πως η…δόξα που ζω είναι προσωρινή»

σε συνέντευξη που έδωσε στο ΕΘΝΟΣ και τη Νατάσα Παπανικολάου.

– Περίμενες ότι θα κερδίσεις;
«Μπορώ να σου πω ότι είχα πεισμώσει. Οταν ήμουν προτεινόμενος στο live πριν από τον τελικό είπα ότι πρέπει να τα δώσω όλα. Στην αρχή της εβδομάδας ήμουν πολύ αγχωμένος, αλλά προς το τέλος της είπα μέσα μου ότι είμαστε και οι δύο καλοί, αφού μείναμε τελευταίοι στο παιχνίδι και ότι είτε είναι η δεύτερη είτε η πρώτη θέση είναι το ίδιο. Αυτό το σκεπτικό έπαιξε μεγάλο ρόλο.»

– Πώς αντιμετωπίζεις την ξαφνική δημοσιότητα;

«Ολα αυτά είναι προσωρινά. Τα κάνεις τώρα που είσαι με έναν τρόπο το θέμα της ημέρας και μετά το σημαντικό είναι να αφοσιωθείς και να κάνεις όμορφα τραγούδια. Ο κόσμος με ψήφισε επειδή πιστεύει ότι μπορώ να του δώσω κάτι καινούργιο, κάτι εναλλακτικό, κάτι καλό. Αυτό πρέπει να του δώσω και σε αυτό πρέπει να αφοσιωθώ.»

– Υπήρξε κάποια στιγμή που κουράστηκες, που ήθελες να τα βροντήξεις;

Οχι να φτάσω σε τέτοιο σημείο, όχι. Επειδή με τον Γιώργο Λεβέντη και τους καθηγητές ήμασταν ως ομάδα πάρα πολύ καλοί είχαμε δημιουργήσει μια τέλεια οικογένεια και εκτός από την κούραση είχε και πολύ γέλιο. Δηλαδή κουραζόμασταν να γελάμε! Ηταν φανταστική εμπειρία.

– Με ποιον από τους κριτές είχες περισσότερο άγχος;

«Ο πιο αυστηρός ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους επειδή είναι μουσικός και επειδή γνώριζε ότι ήξερα μουσική περίμενε κάθε φορά πάρα πολλά από εμένα.»