Χάρης Βαρθακούρης: Τι είπε για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι;

«Δυστυχώς ξημέρωσε μια νέα μέρα στην Ευρώπη. Μια τραγική μέρα».

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Χάρης Βαρθακούρης αναφέρθηκε στην χθεσινή τραγική μέρα, που στιγματίστηκε από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

«Καλημέρα… (σχήμα λογου).
Διαβαζω εδω και ωρες ολα αυτά που συνέβησαν εχθές σε μια απο τις μεγαλύτερες, ωραιότερες και ισχυρότερες πρωτευουσες του κόσμου και δεν το χωράει το μυαλό μου.
Ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι αρχίζω να φοβάμαι να κυκλοφορήσω έξω, φοβάμαι να βγω να διασκεδάσω ένα βράδυ, όπως όλος ο κόσμος χθες βράδυ στο Παρίσι, είτε μόνος, είτε -πολύ περισσότερο- με την οικογένεια μου, φοβάμαι να μπω σε αεροπλάνο, κάτι που λόγω δουλειάς συμβαίνει τακτικά. Νιώθω ανασφάλεια να ζήσω τη ζωή μου όπως έχω μάθει απο τη μέρα που γεννήθηκα, όπως θεωρώ αυτονόητο. Ειναι φρικτό συναίσθημα να ζούμε υπό το καθεστώς του φόβου, της τρομοκρατίας και της συνεχούς απειλής για τη ζωή μας και των γύρω μας. Το διάβασα πολλες φορές σήμερα και το ασπάζομαι: Δυστυχώς ξημέρωσε μια νέα μέρα στην Ευρώπη. Μια τραγική μέρα.
Μέσα απο την καρδιά μου εύχομαι κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες που εχθές έχασαν, πολύ άδικα και άσκοπα, δικούς τους ανθρώπους, έστω κι αν δεν θα το διαβάσουν ποτέ αυτό.
Άντε να πεις τώρα «και η ζωή συνεχίζεται»…….».