Χάρις Αλεξίου: Τι είχε καταθέσει υπέρ της Μυρσίνης Λοΐζου!

Η υπόθεση με την σύνταξη της μητέρας της Μυρσίνης Λοΐζου αποτέλεσε και την "ταφόπλακα" στην υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές.

Οι αποκαλύψεις προκάλεσαν σάλο. Τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Μυρσίνη Λοΐζου εξακολουθούσε να εισπράττει παράνομα την σύνταξη της μητέρας της για 5,5 χρόνια μετά τον θάνατό της. Η αντιπολίτευση «χτύπησε» με σφοδρότητα και η παραίτηση της κόρης του σπουδαίου Μάνου Λοΐζου έμοιαζε μονόδρομος.

Η κόντρα δεν λέει να κοπάσει, αφού και σήμερα, Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση, με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου να του απαντούν. Κάτι που έφερε και νέα απάντηση – τρολάρισμα της ΝΔ, με… αφιέρωση στίχων από το «Καλημέρα Ήλιε»…

Την ίδια ώρα κι ενώ πολλή συζήτηση γίνεται όσον αφορά στην ουσία της υπόθεσης, το πώς δηλαδή η Μυρσίνη Λοΐζου έπαιρνε κανονικά την σύνταξη της μητέρας της μετά τον θάνατό της, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Tv μετέδωσε απόσπασμα της κατάθεσης που είχε δώσει η καλλιτέχνις Χαρούλα Αλεξίου, στο δικαστήριο υπέρ της κόρης του σπουδαίου καλλιτέχνη.

Συγκεκριμένα η Χαρούλα Αλεξίου κατέθεσε για την Μυρσίνη Λοΐζου…