Χαρές και… δάκρυα στο prime time

Διαβάστε τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης για το prime time της Τετάρτης

Και δυστυχώς, λόγω των περικοπών στα τηλεοπτικά κανάλια θα λιγοστέψουν ακόμα περισσότερο και θα χορτάσουμε επαναλήψεις. Για ακόμα μία μέρα πάντως, το ραβασάκι της AGB έφερε χαρές αλλά και δάκρυα στους μαχητές του prime time.

Αν και χθες οι περισσότεροι που κατέβηκαν στη μάχη της τηλεθέασης ήταν… φρέσκοι, η… μπαγιάτικη αισθητική τους δεν κατάφερε να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό. Ο μεγάλος χαμένος είναι ο «Μεγάλος Αδερφός» που παρά την απόφαση του ALPHA να τον κρατήσει περισσότερο διάστημα στο τηλεοπτικό τοπίο δεν καταφέρνει να συγκινήσει τους τηλεθεατές.
Πάμε όμως να δούμε τι έγινε ανά ζώνη στο χθεσινό prime time.
 
Από τις 9 έως τις 10 το βράδυ η σειρά «Η ζωή της άλλης» βρέθηκε όπως πάντα στην κορυφή της κατάταξης σημειώνοντας μέσο όρο 36,3 και αφήνοντας αρκετά πίσω τους αντιπάλους της. Ο Σπύρος Σούλης δεν μπήκε «Με το δεξί» στους πίνακες της AGB φέρνοντας μέσο όρο 11,3 ενώ ο «Big Brother» απέδειξε για ακόμα μία μέρα ότι ενδιαφέρει πολύ λίγους αφού την πρώτη ώρα μετάδοσής του σημείωσε μέσο όρο 9,2.
 
Την επόμενη ώρα όμως, δηλαδή από τις 10 έως τις 11, ο «Μεγάλος Αδερφός» έπεσε ακόμα περισσότερο σημειώνοντας μέσο όρο 8,6 και παραμένοντας στην τρίτη θέση της κατάταξης. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η «Ονειροπαγίδα» με 15,7 μέσο όρο ενώ την κορυφή της κατάταξης με άνεση κατέκτησε ο «Master Chef» με 31,6.
 
Μετά την κυριαρχία του MEGA στις δύο πρώτες ώρες του prime time, από τις 11 έως τις 12 ο ΑΝΤ1 με το «Ράδιο Αρβύλα» περνά μπροστά με 29,5 έναντι 13,3 που κάνει η «Έρευνα» του Παύλου Τσίμα. Ο ALPHA με τα best –όπως υποστήριζαν!- αποσπάσματα του «Αγρότη μόνος ψάχνει» απέσπασε μόνο το 7,9 της τηλεθέασης.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι αυτοί είναι οι βρώμικοι μέσοι όροι τηλεθέασης στο γενικό σύνολο και ότι για τους συνολικούς καθαρούς μέσους όρους και στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό των σειρών και εκπομπών θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία της AGB.
 
Γρηγόρης Μελάς