Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη: Συγκλονίζει η ηθοποιός για τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού

Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη

«Έκλαψα και θα ξανακλάψω, απλά θέλω να πιστεύω ότι θα γελάω περισσότερο», λέει η Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη.

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε στο T-live η ηθοποιός Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη για την περιπέτειά της με τον καρκίνο. Η ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του Χάρη Ρώμα, Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο, ως «Λουκία Παπαδογιαννάκη» έχει υποβληθεί σε επέμβαση και αυτές τις ημέρες θα ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες.

«Από την ώρα που μαθαίνεις ότι έχεις καρκίνο, σκέφτεσαι ότι η προηγούμενη ζωή σου τελειώνει. Περνάς μία μεγάλη ταλαιπωρία και ξαναγεννιέσαι μέσα από αυτήν» παραδέχεται στο T-live η Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη.

«Έκανα ψηλάφηση στο στήθος μου, γιατί είχα μία ενόχληση και πήγα κατευθείαν στον γιατρό. Εκεί η ακτινολόγος μου είδε κάτι που δεν της άρεσε, έκανε την παρακέντηση και τη βιοψία που έπρεπε και καταλήξαμε μετά από μία εβδομάδα στο χειρουργείο. Μέχρι να συνειδητοποιήσω τι σημαίνει η λέξη “καρκίνος” ήταν ένα κενό, ήταν σαν να μη μιλούσαν για μένα» προσθέτει η Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη που δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά της στο γύρισμα.

Η ίδια έχει κλάψει αρκετά, όπως λέει, αλλά θεωρεί αρκετά τυχερό τον εαυτό της που ανακάλυψε τον καρκίνο στο αρχικό στάδιο. «Έκλαψα και θα ξανακλάψω, απλά θέλω να πιστεύω ότι θα γελάω περισσότερο» παραδέχεται.

Η Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη έχει δύο μικρούς γιους και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε όταν έμαθε πως νοσεί από καρκίνο ήταν εκείνοι, στους οποίους εξήγησε εξ’ αρχής πώς έχουν τα δεδομένα με την υγεία της.

«Θέλω να ζήσω για τα παιδιά μου. Θέλω να κάνω πράγματα, είμαι μόνο 38 ετών» καταλήγει η Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη στο T-live.

Πηγή: tlife.gr