Χαμός στον αέρα για το εμβόλιο: «Είσαι άδικος»

Κοινωνία ώρα Mega

Έντονη λογομαχία στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega!

Με αφορμή τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους που αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα η κυβέρνηση, η κουβέντα στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega σύντομα εξελίχθηκε σε λογομαχία. Καλεσμένοι ήταν η Ματίνα Παγώνη – Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, ο Μιχάλης Γιαννακός – Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, ο Βασίλης Πρασσάς – Σύμβουλος Εργασιακών Θεμάτων και ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης.

Μετά από μια τοποθέτηση του κ. Πρασσά, ο Γιάννης Στρατάκης ανέφερε πως κάποιοι πολιτικολογούν. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος διέκοψε και τόνισε «ο κ. Πρασσάς δεν το κάνει αυτό. Όποιος βγαίνει σε αυτή την εκπομπή δεν βγαίνει για να πολιτικολογεί και εγώ για τον Πρασσά το λέω αυτό». Κάπου εκεί ξεκίνησε η κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών…

Ο Βασίλης Πρασσάς και ο Γιάννης Στρατάκης άρχισαν να λογομαχούν και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στη μέση να λέει: «Γιάννη είσαι άδικος! Είσαι άδικος!»

Μετά την έντονη τοποθέτηση του κ. Στρατάκη, η Ματίνα Παγώνη πήρε τον λόγο και είπε: «Δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση σε αυτό το επίπεδο! Στόχος αυτή τη στιγμή είναι να εμβολιαστούν και να μπορέσουμε να απελευθερωθούμε από μία μετάλλαξη η οποία είναι τόσο επιθετική».

Η κατάληξη της κουβέντας, ωστόσο, ήταν τρικούβερτος καβγάς τον οποίο έκοψαν οι παρουσιαστές στον αέρα, με την Ανθή Βούλγαρη να λέει: «Να μη συμβεί αυτό που είδαμε και στην κοινωνία. Αυτό που είδαμε τώρα στο παράθυρο, αυτός ο διχασμός, να μη συμβεί και στην κοινωνία».