Χαμός στον αέρα για Καιρίδη – Αναγνωστοπούλου με φόντο το ναυάγιο: «Είστε κατά συρροή συκοφάντης»

Δημήτρης Καιρίδης, Σία Αναγνωστοπούλου

"Είσαστε καλά ότι θα μου πείτε να ντρέπομαι;" αναρωτήθηκε, εν εξάλλω, η Σία Αναγνωστοπούλου προς τον Δημήτρη Καιρίδη.

Για την τραγωδία που σημειώθηκε με το ναυάγιο στην Πύλο και βύθισε σύσσωμη την χώρα στο πένθος κλήθηκαν να μιλήσουν, το βράδυ της Πέμπτης, ο Δημήτρης Καιρίδης και η Σία Αναγνωστοπούλου στην εκπομπή «Χωρίς Μακιγιάζ» με τον Γιώργο Χουδαλάκη και τη Βούλα Κεχαγιά στο πρόγραμμα του Attica Tv.

Οι τόνοι ανέβηκαν και βαριές κουβέντες ακούστηκαν ανάμεσα στους δύο πολιτικούς, της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία αντίστοιχα, όσο η ροή της συζήτησης προχωρούσε στον τηλεοπτικό αέρα. «Ψευδολογείται αν θεωρείτε ότι ο πόλεμος στη Συρία ξεκίνησε το 2015» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Καιρίδης για να ξεκινήσει το έντονο πινγκ πονγκ για δύο.

Σ.Α.: Θα ήθελα να το πάρετε πίσω το «ψευδολογείτε» γιατί ξέρετε ότι το ’15 έχουμε την κορύφωση και καταρρέει το κράτος της Συρίας. Σας παρακαλώ, εγώ δεν έκανα τέτοιους χαρακτηρισμούς για εσάς. Το «Ψευδολογείτε» δεν το δέχομαι. Καταρρέει ένα κράτος κ. Καιρίδη.

Δ.Κ.: Κάνατε κάτι πολύ χειρότερο. Εκστομίσατε μια απίστευτη συκοφαντία. Εγώ όταν μίλησα για τους μουσουλμάνους ή τους Χριστιανούς, μίλησα καταγγελτικά για την Ευρώπη Έκανα μια διαπίστωση ότι οι Ευρωπαίοι ψηφοφόροι και η ευρωπαϊκοί λαοί, που μέχρι χθες ήταν πολύ αυστηροί στην μετανάστευση, στο ζήτημα της Ουκρανίας έδειξαν μεγάλη γενναιοδωρία και προφανώς είναι μια πραγματικότητα ότι μεταχειρίζονται διαφορετικά χριστιανούς από την Ευρώπη και διαφορετικά μουσουλμάνους ή οποιουσδήποτε άλλους από διαφορετικές πλευρές του πλανήτη.

Σ.Α.: Κ. Καιρίδη, να δεχτώ την μεταμέλεια σας αλλά σας άκουγα live.

Δ.Κ.: Επιτρέψτε μου, κα. Αναγνωστοπούλου. Είστε κατά συρροή συκοφάντης.

Σ.Α.: Σας άκουγα live.

Δ.Κ.: Καλά κάνατε.

Σ.Α.: Θέλετε να το βρω να το βάλω;

Δ.Κ.: Ότι θέλετε, κάντε.

Σ.Α.: Είπατε «και δεν θέλω να παρεξηγηθώ».

Δ.Κ.: Κα. Αναγνωστοπούλου, μπορώ να μιλήσω; Δεν σας διέκοψα. Σας παρακαλώ πάρα πολύ

Σ.Α.: Δεν θα μου κάνετε χαρακτηρισμούς. Συκοφάντης και ψευδολογίες. Σας είχα ακούσει ζωντανά

Στη συνέχεια, οι παρουσιαστές της ενημερωτικής εκπομπής έδωσαν τον λόγο στον εκπρόσωπο της ΝΔ να συνεχίσει ώσπου τόνισε χαρακτηριστικά πως «ως προς αυτήν την συκοφαντία, θα έπρεπε να ντρέπεστε αλλά είναι δικό σας ζήτημα και δεν θα επιμείνω σε αυτό» εξοργίζοντας την συνομιλήτρια του. «Θα μου πείτε εσείς να ντρέπομαι; Είσαστε καλά; Είσαστε καλά ότι θα μου πείτε να ντρέπομαι;» αναρωτήθηκε, εν εξάλλω, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία αναζητώντας στην κινητή της συσκευή το σχετικό απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη του κ. Καιρίδη.

Κάτι που ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει στον λιγοστό χρόνο που απέμενε αλλά δεσμέυτηκε να το πράξει άμεσα και να το δημοσιεύσει στα social media.