Χαμός στο twitter με τον λογαριασμό του Μανώλη Καψή! «Κίνημα» και πιέσεις προς το ΜΕΓΚΑ να αποκαλύψει αν είναι αληθινός!

Γνωστοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου βομβαρδίζουν τον Μανώλη Καψή και τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο με μηνύματα, προκειμένου να διαπιστώσουν αν είναι αληθινό το προφίλ που ανέφερε ως "τσόλια" τις Χ.Αλεξίου και Δ. Γαλάνη...

Με…πρωτεργάτη τον συνθέτη πολλών επιτυχιών, Θάνο Παπανικολάου, αλλά και τον πασίγνωστο στιχουργό, Νίκο Μωραϊτή, πολύς κόσμος από χθες το απόγευμα προσπαθεί να διαπιστώσει αν ο λογαριασμός από τον οποίο προήλθαν τα σχόλια για…»τσόλια» που ονομάτιζε τους Αλεξίου,Γαλάνη και Κότσιρα, ανήκει πράγματι στον Μανώλη Καψή.

Οι πληροφορίες του ZAPPIT, όπως αναφέραμε και χθες, πιστοποιούν 100% ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανήκει πράγματι στον γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος φαίνεται πως εξόργισε την Χαρούλα Αλεξίου με τα σχόλιά του, σε σημείο να απαντήσει, με σκληρούς -αν και δίκαιους- χαρακτηρισμούς.

Τόσο οι δύο διακεκριμένοι δημιουργοί, όσο και πολλοί άλλοι (όπως ο τραγουδιστής Γιώργος Καραδήμος), ανεβάζουν δεκάδες αναφορές για τα συγκεκριμένα σχόλια του Μανώλη Καψή και απευθύνονται προς το MEGA, τον διευθυντή Ειδήσεων του καναλιού, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, αλλά και στον Δημήτρη Καμπουράκη και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα ΜΕΓΚΑ», προκειμένου να λάβουν μια απάντηση, για την αληθινή ταυτότητα του χρήστη @manoliskapsis…

Ως αργά το βράδυ, δεν υπήρξε καμία επίσημη απάντηση, ωστόσο, πολύ γρήγορα το συγκεκριμένο θέμα, από μια απλή ανάρτηση, έγινε…χιονοστοιβάδα. Περιμένουμε τις εξελίξεις.

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Διαβάστε ακόμα:

Η οργισμένη απάντηση της Χαρούλας Αλεξίου στην επίθεση του Μανώλη Καψή

Το καυστικό σχόλιο του Μ. Καψή για τον Γ. Παπαδάκη!

Ο Καψής έδιωξε on air τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής!