Caremarket.gr: Νέο look, χιλιάδες νέα προϊόντα και super προσφορές!

Caremarket

Το caremarket.gr, η νέα σας μεγάλη συνήθεια στα ψώνια του supermarket, ανανεώθηκε!

Το μεγαλύτερο online supermarket άλλαξε look, και με χιλιάδες νέα προϊόντα έρχεται τώρα να κάνει τα ψώνια ακόμη πιο οικονομικά, με αμέτρητες προσφορές και ακόμη πιο εύκολα με νέο, εύχρηστο περιβάλλον.

Δείτε όλες τις προσφορές του  www.caremarket.gr

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΑ έως -50%

ΠΡΟΪΟΝΤΑ DIXAN έως -50%

ΠΑΝΕΣ BABYLINO έως -40%

ΠΡΟΪΟΝΤΑ PLANET έως -40%

ΣΑΠΟΥΝΙΑ, ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΑ και ΑΦΡΟΝΤΟΥΣ DETTOL  -40%

ΠΑΝΕΣ και ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ PAMPERS έως -25%

SANI PANTS και SANI LADY έως -25%

TENA PANTS έως -25%

ΣΠΑΓΓΕΤΙ MELISSA -25%

ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ και ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙΑ EVERYDAY  έως  -1,90€

ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ TEZA  -3,00€

Με ασύγκριτη ποικιλία, ασυναγώνιστη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, πάντα στις καλύτερες τιμές και με πολλές προσφορές, το caremarket.gr γίνεται το supermarket της καρδιάς σου! Βρες ότι θες, με λίγα μόνο κλικ, πρόσθεσέ τα στο καλάθι σου, και έρχονται στην πόρτα σου, φρέσκα και λαχταριστά, όποτε θέλεις εσύ, ακόμη και αυθημερόν. Δείτε τώρα το ανανεωμένο caremarket.gr, κερδίστε από τις ασύγκριτες τιμές αλλά και τις καθημερινές προσφορές μας.

Το εύχρηστο περιβάλλον του θα σε βοηθήσει να περιηγηθείς και να βρεις γρήγορα αυτό που ψάχνεις, φέρνοντας τους διαδρόμους του super market στον υπολογιστή σου. Με περισσότερα νέα προϊόντα από κάθε άλλο online super market, μοναδικό πάγκο αλλαντικών και τυριών και online κρεοπωλείο, παίρνεις αυτό που θέλεις, στην ποσότητα που θέλεις, σαν να ήσουν εκεί.

Στο caremarket.gr αγοράζεις όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες, παραλαμβάνεις κάθε μέρα στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου αλλού επιθυμείς (εκτός Κυριακής).

Με επίκεντρο την τεχνολογία και την τεχνογνωσία, ο βασικός μας στόχος είναι να φροντίσουμε τον καταναλωτή. Θέλουμε να κερδίζεις σε χρόνο, και εννοείται να κερδίζεις και σε χρήματα, παρέχοντας ελκυστικές τιμές και καθημερινές προσφορές.

Προσπαθούμε και θα συνεχίζουμε καθημερινά να ψάχνουμε και να βρίσκουμε καινούργιους τρόπους να σε διευκολύνουμε, κάνοντας τις αγορές του supermarket βολικές, οικονομικές & ευχάριστες!

www.caremarket.gr: Η νέα συνήθεια στα ψώνια του super market! Κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, το μεγαλύτερο online supermarket στον υπολογιστή σου!