Αυλαία για το Action Τώρα – Αποχαιρέτησε η Μιλένα Ηλιοπούλου: «Χωρίζουν οι δρόμοι μας, μου είναι δύσκολο»

Action24

"Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είναι κοντά σου μία άξια συνάδελφος, την εκτιμώ και επαγγελματικά και προσωπικά. Δεν θα πούμε ακόμα ποια είναι", ανέφερε η Μιλένα Ηλιοπούλου στον Νίκο Υποφάντη.

Την τελευταία τους εκπομπή από κοινού έκλεισαν νωρίτερα σήμερα η Μιλένα Ηλιοπούλου και ο Νίκος Υποφάντης στο Action24. Το ενημερωτικό δίδυμο του σταθμού αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσε το ραντεβού του για τον Σεπτέμβριο με διαφορετική σύνθεση και από άλλες εκπομπές του σταθμού.

«Κλείνουμε σεζόν. Θα αφήσουμε τη Μιλένα να απολαύσει το καλοκαίρι της. Μία δασκάλα της Επικοινωνίας, η Λιάνα Κανέλλη, έλεγε στη σχολή ότι ο δημοσιογράφος είναι 11 μήνες τον χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο στη δουλειά. Υπάρχει ένας μήνας τον χρόνο που κλείνει το κινητό και ηρεμεί, γεμίζει μπαταρίες», είπε αρχικά ο Νίκος Υποφάντης.

«Μου είναι λίγο δύσκολο νομίζω. Χωρίζουν οι δρόμοι μας από τη νέα σεζόν. Το Action24 πραγματικά το αγαπάω και θα συνεχίζω να το στηρίζω. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είναι κοντά σου μία άξια συνάδελφος, την εκτιμώ και επαγγελματικά και προσωπικά. Δεν θα πούμε ακόμα ποια είναι», ανέφερε από την πλευρά της η Μιλένα Ηλιοπούλου, ευχαριστώντας τη διοίκηση και τους τεχνικούς του σταθμού.

«Είχαμε τις διαφωνίες μας, τους τσακωμούς μας, 5-6 εγκεφαλικά πάθαινε ο Υποφάντης μαζί μου και σήκωνε φρυδάκι. Εγώ έμαθα πάρα πολλά από όλους σας εδώ και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Φεύγω με γεμάτα μπαγκάζια από εδώ, όχι όμως από το Action. Θα τα πούμε εμείς, θα βρίσκομαι με έναν άλλο εξαιρετικό κύριο εγώ», πρόσθεσε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη θέση που αφήνει πίσω της η Μιλένα Ηλιοπούλου στο πλευρό του Νίκου Υποφάντη πρόκειται να αναλάβει κατά πάσα πιθανότητα η Ντόρα Κουτροκόη. Ο Νίκος Υποφάντης θα συνεχίσει για μία ακόμη εβδομάδα στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Action24 στη ζώνη 07:00-11:00.